[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
咪我quote個留言嗰條YouTube片
你完全封鎖咗火星達人?
又唔係只係得唔同色

我用過dragon black 同concrete , 都幾靚
咁marble都ok靚嘅,但係諗諗下我都係搵個套好d,真係唔信呢d保護到
我部 iPhone 7貼咗

我覺得d 套好厚,嘥咗iPhone 嘅薄,所以先用dbrand。

花紋又特別d
新買返嚟一定會用套,用到咁上下先裸跑,真係花咗先貼dbrand
咁味突左個鏡頭出黎?
平時我部部都裸跑,不過今次見勁多YouTuber都話一上手就跌崩左
1包dbrand 入面有1塊precise cutting 1塊standard cutting

precise cutting 係可以包埋鏡頭
有冇圖睇下包埋鏡頭個樣係點
係呀
呢個好似係個人問題,唔關部機事喎

我pixel 2xl,第二日張垃圾貼入塵後,我都開始裸跑,一啲事都無

裸跑啦,你會發現,你先真正用緊部電話
真係喎,mkbhd、iJustine、Jonathan都跌爆左,邊有咁橋?

利申 已經唔會睇Jonathan,attention bitch,係睇Austin先知
同埋裸跑實預左佢跌下撞下

用部 pixel c 影,d質素係差d

btw 勿相認
想問跌爆左邊度?
仲未諗到買咩殼好驚爆
即係一買會有兩塊?
咁如果買pixel 2係咪都會有㗎
包埋鏡頭嘅話有啲興趣
上網睇人哋啲開箱片pixel好似冇包鏡
係咪iphone凸鏡嗰個位都有個弧形框先至有
Austin Evans部機借俾Jonathan Morris拍片,Jon聲稱部機大概喺三尺高(一米)俾風吹跌,攞落石屎地,就爆成咁。

MKBHD話用兩粒電池夾住嚟拍片(我諗講緊red camera電,大大盒嗰d),一抽部機出嚟就花到咁

iJustine話用google出嘅套都爆左,冇講幾高

我講錯,mkbhd係冇整崩
iPhone 係1買有2塊
1塊包1塊唔包

pixel 2 好似2塊都唔包

不過1塊包邊1塊唔包

好似係
我部iPhone 係MTR 車廂跌落地
1米都冇

車廂塊地已經唔係好硬
個mon都爆咗

只可以話係運氣問題
始終曲面玻璃都係冇鬼用
得個靚字
又話個mon則邊條膠有防爆作用
都係冇撚用
邊部iphone?我見8開始,d drop test真係冇咁易爆
7仔
pixel 3條邊冇防滑膠邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞