[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有傳皇馬準備在18-19年球季讓C朗離隊,讓這位葡萄牙球星轉戰中超。

剛跟皇馬簽下5年新約的C朗,本應留在皇馬直到2021年,屆時36歲的他很大機會在皇馬退役。

不過有傳皇馬主席佩雷斯打算18-19年球季就賣走這名皇牌球星。

皇馬兩年前已經有計劃放棄C朗,但最終都要讓他留隊。可是在今次續約後,原來佩雷斯不想讓C朗完成合約,並計劃18-19年球季賣他到C朗,讓他賺取職業生涯最後一份厚約。(Goal.com)

屌你佩狗,係走都唔撚去中超啦

得啖笑
C朗會踢支超我即刻生食雞春袋呀
有傳皇馬準備在18-19年球季讓C朗離隊,讓這位葡萄牙球星轉戰中超。

剛跟皇馬簽下5年新約的C朗,本應留在皇馬直到2021年,屆時36歲的他很大機會在皇馬退役。

不過有傳皇馬主席佩雷斯打算18-19年球季就賣走這名皇牌球星。

皇馬兩年前已經有計劃放棄C朗,但最終都要讓他留隊。可是在今次續約後,原來佩雷斯不想讓C朗完成合約,並計劃18-19年球季賣他到C朗,讓他賺取職業生涯最後一份厚約。(http://Goal.com)

得啖笑
C朗會踢支超我即刻生食雞春袋呀

雞春袋咩樣
聽晚早場
丹尼路要長期正選先發揮到,佢話哂有驚世之才

不了

皇馬兩年前已經有計劃放棄C朗,但最終都要讓他留隊。可是在今次續約後,原來佩雷斯不想讓C朗完成合約,並計劃18-19年球季賣他到C朗,讓他賺取職業生涯最後一份厚約。(http://Goal.com)

幾時再選主席
佩狗真係好撚on9
要賣既又唔賣
要留既又唔留
法國d主席都on99
法國d主席都on99

皇區主席都係ON撚9
佩狗真係好撚on9
要賣既又唔賣
要留既又唔留

擔泥有乜商業價值 諗極都唔明
佩狗真係好撚on9
要賣既又唔賣
要留既又唔留

新卡富
佩狗真係好撚on9
要賣既又唔賣
要留既又唔留

樣衰
C朗唔care d中超約啦

佩狗都on9

佩狗都on9

可能C朗去中超佢有錢分掛
含撚啦佩狗
聽日睇皇點樣屌7馬拉加
C7比人屌完通常會入幾粒以上塞住人地把口

求下你
咪再燈
信篇文嘅仲on9
信篇文嘅仲on9

討論下姐 鬼唔知9up咩
達哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞