[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
感動既反擔泥成為主流
今季仲未有靚組織入波 入波大部分都靠死球
上季都有james 同c7做配合j下 今季真係

今季都有入過靚反擊
個陣仲有人話拍得上摩佬個陣d反擊

好似記得 果場高仔有出
印象中賓周有份參與

香港時間1月26日晚,效力於皇馬預備隊的中國小將林良銘在個人新浪微博上曬出了一組自己宴請皇馬眾將的照片。

大陸仔始終都係大陸仔,淨係識得做呢啲所謂交際

幾時會見到一個預備隊請一隊食飯架
[url]【回歸盃】皇馬來港賀回歸存變數
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170126&s=7032049&a=56227509[/url]
【回歸盃】皇馬來港賀回歸存變數
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170126&s=7032049&a=56227509

好彩假假地之前都叫返過大陸睇我皇打國米 仲見到我占射左球靚罰球

香港時間1月26日晚,效力於皇馬預備隊的中國小將林良銘在個人新浪微博上曬出了一組自己宴請皇馬眾將的照片。

一定係有人安排做show架啦

做下樣飲杯野就走人啦
食佢老母臭閪
條友都冇位坐

做下樣飲杯野就走人啦
食佢老母臭閪

重點係比比個頭
施丹咁落去唔係辦法,技術一流既陣容,英式既踢法。。。兩邊斬,防守反擊,死球戰術
今季仲未有靚組織入波 入波大部分都靠死球
上季都有james 同c7做配合j下 今季真係

今季都有入過靚反擊
個陣仲有人話拍得上摩佬個陣d反擊

摩佬果陣既防反真係世界級
冇得比
快得黎有系統咁走位

但個排多仔d反擊仲快

沙比d pinpoint太顛
安安喲
年三十 記得早點回家喔
感動既反擔泥成為主流

世界皇迷主流

我為我當年覺得佢有朝一日會成才向各位致歉
感動既反擔泥成為主流

世界皇迷主流

話唔定佢係下一位摩迪呢

我都想啊
感動既反擔泥成為主流

世界皇迷主流

話唔定佢係下一位摩迪呢

我都想啊

好過賓周馬行行企企

下個魔迪會係高仔
收爐啦
收爐啦

食女收爐?
又要比親戚問幾時拍拖結婚
唉 無哂心機 鐘意屌就屌啦 !
如果我真係燈神就好了 我認為皇馬今年雞胸 聯賽比疤 歐聯比馬體!
對唔住咁多位

屌你就緊架啦
埋位啦
gay王mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞