[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
屌你金毛唔踢都傷

今季既左右閘後備都無撚用既

買個勁既又怕正選呷醋,買個後備真係好大學問
屌你金毛唔踢都傷

拿祖世界第一後備

拿祖世界第一後備

哩個真
萬金得黎每次落場都拼命三朗
戰術執行力又高
明知係皇未必有好多上場機會都肯等
今年真係佢豐收年

拿祖世界第一後備

哩個真
萬金得黎每次落場都拼命三朗
戰術執行力又高
明知係皇未必有好多上場機會都肯等
今年真係佢豐收年

琴日睇 加速好似快左
高登波台手足幾時過黎過年
另外,B隊隻閘Tejero有可能要停賽幾場
可以繼續睇擔泥佬
屌你老母黑撚到
高登波台手足幾時過黎過年

All 259 不了
由於拿華斯近期發揮出色,因此皇馬希望於今夏,簽下車路士門將古圖爾斯補充。據了解,這名比利時國腳與藍軍的合約將於2019年夏天到期,而球員目前尚未同意與干地的球隊續約。

據了解,車路士對古圖爾斯的去留抱開放態度,但如果皇馬能夠將西班牙國腳莫拉達押入交易,藍軍將更願意放人。

我真係睇唔明
由於拿華斯近期發揮出色,因此皇馬希望於今夏,簽下車路士門將古圖爾斯補充。據了解,這名比利時國腳與藍軍的合約將於2019年夏天到期,而球員目前尚未同意與干地的球隊續約。

據了解,車路士對古圖爾斯的去留抱開放態度,但如果皇馬能夠將西班牙國腳莫拉達押入交易,藍軍將更願意放人。

我真係睇唔明

一個盃賽一個聯賽
屌你金毛唔踢都傷

唔難
只要係真心愛皇馬既就得
好似古迪呢種

所以青訓根本上就係最好選擇
d球迷領隊下下要人地新人一出場一出場就世界級表現咁緊係死
小白而家咁神 當初都係自己捱番黎
而家咁既政策真係唔會有第二個魯爾 卡西 古迪
青訓升上黎然後自己打到做必然正選

但當然高價買番黎既球員 要求就唔同
一定要有好表現
否則真係用救命價 天王價買你番黎做咩

都係果句 我寧願留住骨幹然後其他出晒有潛質既青訓
唔降班就ok
留住而家既中堅 中場中路球員就夠

但當然 冇可能
皇馬上上下下都成日要攬住“豪門““班霸“呢d名黎過世
來自意大利《全市場》的消息透露,雲格希望在1月引進AC米蘭的前鋒巴卡。

post錯 sor

死阿狗
Btw 巴卡好似唔係好岩夠阿記
來自意大利《全市場》的消息透露,雲格希望在1月引進AC米蘭的前鋒巴卡。

post錯 sor

post錯 sor

死阿狗
Btw 巴卡好似唔係好岩阿記

post錯 sor

電叻又贏
好撚多四阿狗
放左其實放左達仔對大家都大家都好
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭
mariano又搏到癲開始上位
放左其實放左達仔對大家都大家都好
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭
mariano又搏到癲開始上位

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞