[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

放棄啦
切爾達為左留力打皇狗
尋晚輪換左8個定9個人

真係黑人憎 做埋啲損人不利己既行為 都知自己條路走得唔遠 不如由得傳統勁旅自己鬥 坐聯賽漁人之利啦 傻仔切爾

On9
人地就係知聯賽爭唔到先搏盃賽

頭寒喇
放左其實放左達仔對大家都大家都好
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭
mariano又搏到癲開始上位

達仔我覺得幾岩而家既皇wo
佢又有速度 又護到波 比左唔少空間C7

你哩句聽左唔少次
但拖係要保住賓周有閪用咩

達仔要生性 後備入波搶番個位出黎
放左其實放左達仔對大家都大家都好
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭
mariano又搏到癲開始上位

達仔我覺得幾岩而家既皇wo
佢又有速度 又護到波 比左唔少空間C7

你哩句聽左唔少次

賓周同達仔踢法上其實唔同
而家賓周碌柒咁 好有必要換達子

你哩句聽左唔少次

達哥有正氣個出場時間既話
一定入波多佢好多
早晨
賓周馬去左支那未
西盃有冇計作客入球

一定入波多佢好多

對切爾達我寧願出副選
機師 達子 mariano 高仔 isco
西盃有冇計作客入球

一定入波多佢好多

對切爾達我寧願出副選

而家比到個感覺我係二隊可能踢得仲好

一定入波多佢好多

對切爾達我寧願出副選

而家比到個感覺我係二隊可能踢得仲好

唔知光頭佬會唔會升二隊D幻幻頂住先
占占你是我
最想留住的幸運
占占你是我
最想留住的幸運

《馬卡報》則表示,J洛願意冒著傷病復發的危險為皇馬出戰,來幫助球隊度過目前的難關。J.洛的主動請纓自然也引起了施丹的重視,但是他還沒有下定決心是否會派J.洛出場。

捨生取義
占占你是我
最想留住的幸運

《馬卡報》則表示,J洛願意冒著傷病復發的危險為皇馬出戰,來幫助球隊度過目前的難關。J.洛的主動請纓自然也引起了施丹的重視,但是他還沒有下定決心是否會派J.洛出場。

燃燒生命踢足球的男人
占占你是我
最想留住的幸運

燃燒生命踢足球的男人

上季阿朗紮住上打歐冠又唔見你地咁講
Bale 係咪4月初復出
占占你是我
最想留住的幸運

傷咗都唔會踢得好啦
Bale 係咪4月初復出

馬卡報:巴爾有望本週開始在草地訓練,預計回歸時間為3月1日。
占占你是我
最想留住的幸運

燃燒生命踢足球的男人

上季阿朗紮住上打歐冠又唔見你地咁講

希望快d燃燒到盡
皇馬原本足足有八名正副選後衛,現在卻只餘下三名中堅華拉尼、拉莫斯及拿祖。

項羽=光頭佬
帶住啲老弱殘兵打到最後
皇馬原本足足有八名正副選後衛,現在卻只餘下三名中堅華拉尼、拉莫斯及拿祖。

項羽=光頭佬
帶住啲老弱殘兵打到最後

比比 (不明)
巴爾 (4月初)
干查奧 (不明)
卡華積 (2月中)
占士 (近日)
丹尼路 (不明)
摩迪 (2月尾)
馬些路 (2月尾)

比比 (不明)
佢都失蹤左好耐下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞