[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上場c7其實唔算打得差 都有幾球差啲運氣!信我 佢今場入2球or更多!

比賽前皇馬卻迎來了一個不利的消息,球隊頭號球星C朗在賽前手臂受傷。

比你燈到隻手都傷埋
收手啦ching

嘩屌 唔撚係呀!出唔到c7 好大機會豬
其實波台愈黎愈靜係有原因

來來去去都係得個幾件假膠圍爐互相吹奏

以前討論吓、傾深入啲有人回,家吓唔係圍威喂鳩吹水改花名直頭無人理

以前討論吓、傾深入啲有人回,家吓唔係圍威喂鳩吹水改花名直頭無人理

同意

同意

所以請珍惜棋靈王
希望今晚唔洗睇監獄馬
估唔到都豬左兩場
棋靈王巴打仲可以咁大口氣
估唔到都豬左兩場

自從佢開始吹奏我皇 我皇成績就開始滑鐵盧
估唔到都豬左兩場

自從佢開始吹奏我皇 我皇成績就開始滑鐵盧

居心叵測

同意

所以請珍惜棋靈王

橙過橙
禾拉隊老婆好索
禾拉隊老婆好索

身材一流
冇占士
皇馬頹勢無力挽回!
冇占士
皇馬頹勢無力挽回!

冇點踢都傷咁耐
上場c7其實唔算打得差 都有幾球差啲運氣!信我 佢今場入2球or更多!

比賽前皇馬卻迎來了一個不利的消息,球隊頭號球星C朗在賽前手臂受傷。

比你燈到隻手都傷埋
收手啦ching

你唔再鳩up上天會令c朗好快好番

比你燈到隻手都傷埋
收手啦ching

你唔再鳩up上天會令c朗好快好番

燈力十足
唔通我真係皇馬剋星?
Btw 一陣會出段分析
我開live post
我開live post

Goahead
https://lihkg.com/thread/89596/page/1?ref=ios_webview

lin都唔識貼

*唯一^o^的Lin王~
光頭佬唔出擔泥我一世迷拖
小分析

呢場可以話係不容有失
第一要挽回士氣 第二!疤同西已經逼到好近 再失分成隊等雞胸!我估計拖丹會用最正路既433/442黎迎戰 咩352 不提也罷。龍門一定用返keyword 後面4個都無得揀啦 不過拿祖應該會代細路正選 中間如果433都係摩迪卻仔米路 442就加個辛仔 前面7/9/17 or7/9
對面多傷兵 拉美利斯又出唔到 攻力中減 估計會防守為主 不過守力又一般 個狀態仲差過皇馬 皇馬要破門唔算太難 只要發揮正常水準 贏2球up唔出其!
唔好再燈啦
頭寒啦
棋靈王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞