[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
而《馬卡報》指出,施丹之所以不用丹尼洛,還有一個原因可能是擔心丹尼洛再次挨本隊球迷的噓,無法發揮出最佳水準

最佳水準係咪成條右路放錯?
而《馬卡報》指出,施丹之所以不用丹尼洛,還有一個原因可能是擔心丹尼洛再次挨本隊球迷的噓,無法發揮出最佳水準

最佳水準係咪成條右路放題?
據了解,車路士對古圖爾斯的去留抱開放態度,但如果皇馬能夠將西班牙國腳莫拉達押入交易,藍軍將更願意放人。
放左其實放左達仔對大家都大家都好
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭
mariano又搏到癲開始上位

達仔我覺得幾岩而家既皇wo
佢又有速度 又護到波 比左唔少空間C7
據了解,車路士對古圖爾斯的去留抱開放態度,但如果皇馬能夠將西班牙國腳莫拉達押入交易,藍軍將更願意放人。
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭

棄賓保達

最佳水準係咪成條右路放題?

頂級
賓周死去支那啦屌你老母
法國人大哂咩
拉莫斯取得入球,減輕了皇馬前鋒們的入球負擔。事實上拉莫斯是皇馬在西甲聯賽中的第二大射手

其他前鋒

好想佩狗收購迪巴拉
拉莫斯取得入球,減輕了皇馬前鋒們的入球負擔。事實上拉莫斯是皇馬在西甲聯賽中的第二大射手

其他前鋒

好想佩狗收購迪巴拉

到時咪又係照出BBC

其他前鋒

好想佩狗收購迪巴拉

到時咪又係照出BBC

拖舟:唔係法國人冇得踢
Molamola
傷晒成隊
三線崩潰
摩迪細路好似要傷成個月,隔離msn就歸位

Molamola
摩迪細路好似要傷成個月,隔離msn就歸位

Molamola

後防無人
仲要前面果兩個一齊無態
真係潛定去屌奶星都得
請珍惜摩迪,30幾歲人仲同你場場搏到盡助攻助守鳩衝回防埋身截迫
再望望佢隔離果個眼神防守…唉
仲要同asensio爭
bale出黎又同機師爭

你哩句聽左唔少次
但拖係要保住賓周有閪用咩
幾時炒撚曬班隊醫?
幾時炒撚曬班隊醫?

年經
拖帥會唔會放棄個杯呢,如果認真打又岀卻老西甲肯定gg

一個月內卻老必傷既感覺
國王盃凶多吉小

一個月內卻老必傷既感覺

放棄啦
切爾達為左留力打皇狗
尋晚輪換左8個定9個人

一個月內卻老必傷既感覺

放棄啦
切爾達為左留力打皇狗
尋晚輪換左8個定9個人

真係黑人憎 做埋啲損人不利己既行為 都知自己條路走得唔遠 不如由得傳統勁旅自己鬥 坐聯賽漁人之利啦 傻仔切爾
安安喔
大家快要潛入地核喔

一個月內卻老必傷既感覺

放棄啦
切爾達為左留力打皇狗
尋晚輪換左8個定9個人

真係黑人憎 做埋啲損人不利己既行為 都知自己條路走得唔遠 不如由得傳統勁旅自己鬥 坐聯賽漁人之利啦 傻仔切爾

你就傻,人地炒你456啊

一個月內卻老必傷既感覺

放棄啦
切爾達為左留力打皇狗
尋晚輪換左8個定9個人

On9
人地就係知聯賽爭唔到先搏盃賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞