[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
之前死攬新金童已經抵屌
攬賓周仲on9
乜又係你啊擔泥狗 唉
屌奶星 一起身又見到全城屌鳩果2條垃圾
到底佢兩個做過咩可以令光頭佬場場出
屌奶星 一起身又見到全城屌鳩果2條垃圾
到底佢兩個做過咩可以令光頭佬場場出

用人唯親
唉 冇占士果幾場 全部都輸
Bale出返黎嘅話
推機師做右閘後備
將擔泥變成第三後備算
睇完擔泥d表現
我覺得廢沾d甩波都係少事
但擔泥次次都係致命失誤
個陣真係名都未聽過就買返黎
點知3000萬買件學界不如
皇馬fb全部都係屌果兩條垃圾既留言 睇到我好爽
皇馬fb全部都係屌果兩條垃圾既留言 睇到我好爽

從來都唔屌球員

忍唔住去佢IG嗌佢含鳩屎
下場咪又係繼續用擔泥 辛仔 賓周
我醒
成季第一場無睇
占士頂丹尼路
擔泥真係皇馬屎上最撚垃圾既後衛 2球都關佢事 睇撚到嬲閪咁! 其他球員都生生性性博老命 只係差少少咁運氣!!!爭小小就入4強啦屌你老味臭化擔泥 見到c朗就係好唔抵 佢已經好盡力了 唔好屌佢啦大家
占士頂丹尼路

迷沾反沾停戰ok? 一齊反左賓周周擔泥先
占士頂丹尼路

占士至少唔會入自己龍
疤快撚啲晉級添呀 唔好搞鳩個聯賽!

晉級拎亞軍!
占士頂丹尼路

agger, 掂泥我當啲人傷尻哂佢出佢我都冇野講,屌你死攬賓周唔出達仔同馬撚想點?
占士頂丹尼路

agger, 擔泥我當啲人傷尻哂佢出佢我都冇野講,屌你死攬賓周唔出達仔同馬撚想點?

嬲到打錯字
占士頂丹尼路

Ok 統一戰線 不搞內部分化
有冇人呢幾日個window10更新完之後
部機超慢
特別開機果時
占士頂丹尼路

舊屎有時都算 甩波仆街果啲當佢力不能及
擔泥果啲唔止能力廢 連意識都無 唔好講3000萬 你倒貼都要考慮下
第二球佢逼都唔撚逼係咩意思?

舊屎有時都算 甩波仆街果啲當佢力不能及
擔泥果啲唔止能力廢 連意識都無 唔好講3000萬 你倒貼都要考慮下

下個post頭大字屌柒佢地唔該
最近呢四場入波好似除左馬些路嗰球之外,都係靠角球罰球同十二碼 我地啲前鋒個態真係好差
有冇人呢幾日個window10更新完之後
部機超慢
特別開機果時

點會用win10架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞