[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔好怪擔泥
佢係垃圾廢物大家都知
要怪就怪明知佢廢都死出佢個個
西班牙《馬卡報》也指出,「殺死」丹尼洛是容易的,但把球隊在西班牙盃上淘汰的責任都推到丹尼洛頭上並不公平。

下季真係要換前鋒喇
牙朗又老一歲
賓周馬繼續一啖砂糖十啖屎
所謂做波能力 今季得啖笑
憑咩同哨牙狗利雲果d比
西班牙《馬卡報》也指出,「殺死」丹尼洛是容易的,但把球隊在西班牙盃上淘汰的責任都推到丹尼洛頭上並不公平。

Yes
仲有光頭佬同賓周
唔好怪擔泥
佢係垃圾廢物大家都知
要怪就怪明知佢廢都死出佢個個

唔想反拖帥
希望賓周快d坐監
又係擔泥佬
唉 無哂心機 鐘意屌就屌啦 !
如果我真係燈神就好了 我認為皇馬今年雞胸 聯賽比疤 歐聯比馬體!
對唔住咁多位
所以我成日屌拖舟用人唯親

Yes
仲有光頭佬同賓周

丹尼路今場連攻中都打埋

西班牙杯三場入兩球
希望大家唔好再屌擔泥
我都原諒佢了
早d出局都好既 比班大帝多d時間週中抖下
再傷多一兩個就食得雞胸

btw, 屌你老母擔泥佬
再傷多一兩個就食得雞胸

由牙禿大傷已經雞胸味濃
大比定擔泥?
大比定擔泥?

大比
唉 無哂心機 鐘意屌就屌啦 !
如果我真係燈神就好了 我認為皇馬今年雞胸 聯賽比疤 歐聯比馬體!
對唔住咁多位

睇多一兩年你就會睇化
特別係經歷下雞胸/十六郎會更快
大比定擔泥?

大比

全盛大比>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>學界右閘>>>>>>>>>>>>>>>>擔泥佬
再傷多一兩個就食得雞胸

由牙禿大傷已經雞胸味濃

其實已經可以肯定食雞胸啦
戰術主打兩邊 但你傷撚晒兩隻閘
再加隻擔泥狗
大比定擔泥?

大比

全盛大比>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>學界右閘>>>>>>>>>>>>>>>>擔泥佬

擔泥輸第一球個企位簡直世界級
大比定擔泥?

大比

擔泥輸第一球個企位簡直世界級

真係寧願出少個
中堅埋去迫人佢都唔補返個位 仲係到散步
傳波先開始跑 d意識真係學界都不如
再傷多一兩個就食得雞胸

由牙禿大傷已經雞胸味濃

我禿已經可以係跑步機練返跑 希望四月初真係可以出得返 重拾狀態
四月中同月尾打馬體同疤
無我禿 球玉同監獄打雙箭頭等於進攻黑洞
兩個一齊唔做波 等食

好心比班新仔一齊上啦
呢場次回合 寧願你出辛仔 達仔 機師一齊落場試下(個人希望呢三個可以成為將來既班底主力)
好過見到兩個黑洞
唔洗諗下場都會見到兩個黑洞on99有正選
再傷多一兩個就食得雞胸

由牙禿大傷已經雞胸味濃

我禿已經可以係跑步機練返跑 希望四月初真係可以出得返 重拾狀態
四月中同月尾打馬體同疤
無我禿 球玉同監獄打雙箭頭等於進攻黑洞
兩個一齊唔做波 等食

好心比班新仔一齊上啦
呢場次回合 寧願你出辛仔 達仔 機師一齊落場試下(個人希望呢三個可以成為將來既班底主力)
好過見到兩個黑洞
唔洗諗下場都會見到兩個黑洞on99有正選

牙禿跑步
https://instagram.com/p/BPsQTucji0_/

出達仔馬撚都好過賓周
丹尼路同施丹有冇做過愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞