[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

我邊有咁閒日日上高登
生活忙碌
連拎部電話望下既時間都冇

不過亦都有個原因係 真係變得低質左太多
上黎都有d無謂

響連登
要去其他台睇下有冇好笑post
以前響波台已經夠我笑到pk

講認真 發覺連登呢度好多fifa老手
比我感覺成日用打機既思維去傾現實既波

拎部手機望下既時間都冇咁慘?
低質左係事實 有上開會感覺到

以前假膠(唔單只波台)得黎高質又好笑,呢家個個為假而假,有d擺明搏屌真心無聊
好在摩佬時期有巴打開左個皇狗whatsapp group真心可以9吹下水

未入個whatsapp group

我邊有咁閒日日上高登
生活忙碌
連拎部電話望下既時間都冇

不過亦都有個原因係 真係變得低質左太多
上黎都有d無謂

響連登
要去其他台睇下有冇好笑post
以前響波台已經夠我笑到pk

講認真 發覺連登呢度好多fifa老手
比我感覺成日用打機既思維去傾現實既波

拎部手機望下既時間都冇咁慘?
低質左係事實 有上開會感覺到

以前假膠(唔單只波台)得黎高質又好笑,呢家個個為假而假,有d擺明搏屌真心無聊
好在摩佬時期有巴打開左個皇狗whatsapp group真心可以9吹下水

有都唔入
以前極初期入感情台果d心事group成日比人話我假毒
之後發誓唔入

有都唔入
之後發誓唔入

冇講錯 你係假

有都唔入
之後發誓唔入

冇講錯 你係假

感情台,不了
鳩白
鳩白

鳩白

呢球我覺得同舊屎個GIF有得FIGHT

其實唔意外

場場都有架啦

唔知你講邊球喎CHING

唔知你講邊球喎CHING

SRY 可能太多
傳中 空哂佢跳起KICK左個波去後便果下
下個post頭/live post 不如繼續百屌C7
岩岩番到 拉膠又救世

去睇熱狗 利申 非混種球迷
岩岩番到 拉膠又救世

I know 👆🏻👉🏻🔥🐕😂
岩岩番到 拉膠又救世

我睇巴禾
岩岩番到 拉膠又救世

唉 c7。好想燒左佢件波衫
唉 c7。好想燒左佢件波衫

百屌棋靈王
岩岩番到 拉膠又救世

我睇巴禾

又有得睇巴禾搞笑 哥狗失敗
逼不及待好想笑笑了

百屌棋靈王

Zidane: “MODRIC has an issue, we hope it is not serious. We will see tomorrow with a scan. We don't know exact problem yet.”

屌你老母
又係對馬拉雞出事
Zidane: “MODRIC has an issue, we hope it is not serious. We will see tomorrow with a scan. We don't know exact problem yet.”

屌你老母
又係對馬拉雞出事

傷摩迪真係雞胸

屌你老母
又係對馬拉雞出事

全隊傷哂
直接頭寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞