[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
如果有皇迷做剪片特效果D 希望你地振作

人地BACKUP片賺好搵過D做剪片特效果D

Btw 其實放成條直播可以點樣令達哥出名?最多都係方便兄弟 真係有機會令佢出名既係剪搞笑精華果啲喎
又要上水睇西波

Btw 其實放成條直播可以點樣令達哥出名?最多都係方便兄弟 真係有機會令佢出名既係剪搞笑精華果啲喎

最on9係啲人話達哥過橋抽板
安安喔
安安喔

午安,色情大大
安安喔

午安,色情大大

靠北
如果有皇迷做剪片特效果D 希望你地振作

第一次識達哥係同學講起 然後睇muv

靚衫雞胸
柒衫歐聯

姐係下年歐聯了?

不了

啲暗紋好撚柒
今晚3連敗
今晚3連敗

今晚3連敗

俾棋靈王燈一燈
贏都變輸
今晚3連敗

俾棋靈王燈一燈
贏都變輸

頭寒啦
今晚3連敗

俾棋靈王燈一燈
贏都變輸

頭寒啦

唔打啦
其實波台愈黎愈靜係有原因

來來去去都係得個幾件假膠圍爐互相吹奏
皇家馬德里經歷各賽事二連敗,左閘馬些路揚言低潮絕不會影響軍心,今晚西甲勢主場擊退不擅客戰的馬拉加重振雄風。「銀河艦隊」雖然近年對賽往績佔優,但期間甚少淨勝對方兩球以上,故今仗不妨博主隊贏波輸盤,取讓球主客和受讓兩球「客勝」作過關膽。

上場2:1嗰球之後成隊波散晒都叫冇影響
其實波台愈黎愈靜係有原因

來來去去都係得個幾件假膠圍爐互相吹奏

輸左波唔敢上水呀CHING
據西班牙媒體《馬卡報》的消息,皇馬將在本週以1000萬歐元敲定AIK的瑞典前鋒亞歷山大-艾沙克。

右閘呀屌你老味

快手買隻右閘代替擔泥
上場c7其實唔算打得差 都有幾球差啲運氣!信我 佢今場入2球or更多!
上場c7其實唔算打得差 都有幾球差啲運氣!信我 佢今場入2球or更多!

比賽前皇馬卻迎來了一個不利的消息,球隊頭號球星C朗在賽前手臂受傷。

比你燈到隻手都傷埋
收手啦ching

比賽前皇馬卻迎來了一個不利的消息,球隊頭號球星C朗在賽前手臂受傷。

比你燈到隻手都傷埋
收手啦ching

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞