[頭寒啦]皇家馬德里球迷吹水區 (10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
最近呢四場入波好似除左馬些路嗰球之外,都係靠角球罰球同十二碼 我地啲前鋒個態真係好差

前面馬題路
後面放題路
C朗又要睇女狀態
第二球佢逼都唔撚逼係咩意思?

第一球佢睇白白睇住拉膠去逼人
然後等人傳左個波先發現自己唔記得補位
占士頂丹尼路

迷沾反沾停戰ok? 一齊反左賓周周擔泥先

Ok 統一戰線 不搞內部分化

舊屎有時都算 甩波仆街果啲當佢力不能及
擔泥果啲唔止能力廢 連意識都無 唔好講3000萬 你倒貼都要考慮下

賣賓周去阿啦屌
開季個陣傳佢去阿我開心左成個月
最近呢四場入波好似除左馬些路嗰球之外,都係靠角球罰球同十二碼 我地啲前鋒個態真係好差

踢法問題
而家前面D把握力垃圾到唔想睇
阿朗好似拎完歐國準備收山咁
占士頂丹尼路

擔泥果啲唔止能力廢 連意識都無 唔好講3000萬 你倒貼都要考慮下

賣賓周去阿啦屌

傳去阿=無傳
而家前面D把握力垃圾到唔想睇
阿朗好似拎完歐國準備收山咁

瘋狂中柱真係唔知想點
對切爾達四球都關放題路事

人地醒目緊係強攻皇馬右路啦

公道d
首回合第2球係機師

公道d
首回合第2球係機師

咪係

公道d
首回合第2球係機師

公道d
但都係要屌放題路老母

公道d
首回合第2球係機師

咪係

你個名
占士頂丹尼路

賣賓周去阿啦屌

傳去阿=無傳

依家爺爺要target幻幻 40m都唔會要監獄馬啦
占士頂丹尼路

賣賓周去阿啦屌

傳去阿=無傳

買賓周送擔泥
占士頂丹尼路

賣賓周去阿啦屌

傳去阿=無傳

買賓周送擔泥

四十萬港紙可以考慮下

買賓周送擔泥

四十萬港紙可以考慮下

四萬啦 呢啲一般貨色
岩岩睇完精華 第一球 擔泥唔返去好過返 本身又唔知企左去邊到 又搞到own goal
第二球 明明人地攻緊左邊 佢又唔收返入黎 死都要mark住右邊條友 完全唔知做乜撚 完全無腦
認真
賓周馬問題大過放題路好多
岩岩睇完精華 第一球 擔泥唔返去好過返 本身又唔知企左去邊到 又搞到own goal
第二球 明明人地攻緊左邊 佢又唔收返入黎 死都要mark住右邊條友 完全唔知做乜撚 完全無腦

佢應該怯場信心無哂 亂跑亂斬
認真

我覺得兩個問題都大 有邊個可以做到兩場都OG
認真

我覺得兩個問題都大 有邊個可以做到兩場都OG

兩個都有問題,但擔泥出都可以理解做同位置球員傷哂冇計
但死都要出賓周真係on9
失波時肉疚擔泥一轉臉
為日後禿頭照出你正選
【告別三冠王】西媒:皇馬再重滔覆轍

賽後西班牙《馬卡報》打出了「歷史重演:施丹的皇馬和安察洛堤的皇馬一樣」的標題,說如今的皇馬正重蹈兩年前的覆轍,也是球隊出色成績被終結,球員傷病不斷,而且同樣在西班牙盃上被淘汰。

值得一提的是,在皇馬球會115年的歷史上,從未取得三冠王的榮譽。而巴塞曾在2009年和2015年兩次取得三冠王的榮譽。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞