被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
估唔到樓主仲肯update後續
新讀者在此支持你
唔好再唔入歧途啦
估唔到樓主仲肯update後續

今朝睇到而家
終於睇哂
仲睇埋近況
睇到同唔同嘅人關係好左都鄧樓主開心
我是樓豬⋯ 打完這篇文後過左2個幾月⋯ 事情上有點變化⋯ 所以想更新一下情況⋯

不是想博咩,但個故帶比我小小人生變化。
1.同太太joyce 關係有點改善⋯ 試緊重新住在一起⋯

2. 本人愛上寫文,我決定不再亂點桃花⋯ 但淫賤天性無得改⋯ 改為寫故幻想發洩⋯ 除甜故外,也開始寫其他故。

3. 故事入面的現實人物⋯ 睇過⋯ 開始話有趣⋯ 想得閒寫下自j ..... 屌⋯ 咩玩法? 特別maggie ... 佢話睇到自摸左幾次⋯

4. 人生如奇⋯ 我同janna 正式和解⋯ 但佢好似娛會左d 咩⋯ 佢一同老公嘈交就搵我⋯ 而且有次仲叫我上佢家陪佢⋯ 唔好玩⋯ 我唔會再中你招!

5. 在朋友幫忙下,YoYo 睇到我個故⋯ 佢竟然反過來安慰我⋯ 我到底當初有幾傻先會放棄一個咁好女仔! 佢媽媽情況好轉,佢奕同意我幫助她。她仍是單身,我希望你快搵到個好男人! 我知你睇到! yoyo !

我好慶幸當初有打心中所想,在文中可以做返自己。 文中故事就暫時完結,但我們還有路要做, 我仍是個仆街,但我希望唔會再傷到人,同個女開開心心成長。

你依家所謂嘅內疚 都補償唔到對佢哋肉體同精神上嘅傷害
係 你個女神ex畀綠帽帶係佢唔啱 賤婦
但唔代表你可以將你放蹤嘅責任推落佢到
甚至將佢講成你性上癮嘅導火線

因為你個故事 好多地方可以揀 可以選擇
你可以揀唔見女神ex 唔錫佢額頭
你就算見yoyo你都可以揀唔搞佢
就算最開頭 你可以揀重新出發

但係你自己揀咗條歪路 選擇無底線咁去放蹤自己
選擇將自己私慾發洩落其他人身上
每個人都有自己嘅故事 每個人都有自己嘅感受
唔係得你有 你憑咩因爲自己嘅感受去傷害其他人
你做每個決定 就算幾細微都好 都影響緊你個結局
你選擇咗去放蹤自己 犠牲自己個道德觀

係 你可能會屌到好多女 有好多人一生都未必有嘅性體驗
但你可能會面臨孤獨終老嘅結局
就算你再遇到 你可能都要對住佢孭一世嘅大話先可以行落去

如果你開頭揀忘記女神ex 重新做人
堅持你嘅道德觀同尊嚴
正正經經識一個女仔
係 可能你好悶 屌黎屌去都係同一個閪 喺街望住啲正菜只能夠返屋企瞞住佢快手打個J
但係你可能已經有段美滿嘅婚姻 可以坦誠相對嘅伴侶
而你今日已經係同妻兒忙緊包利是 並唔係打篇文令自己好過啲
係悶架啦 但你放棄你嘅私慾換來可能係可以牽手一生嘅伴侶

而你 好明顯選擇咗前者 仲要係愈行愈歪嗰隻
每個人價值觀都唔同 選擇都唔同
但我想強調嘅係 你本身有得揀
就算去到故事中段 你都有好幾個位決定做返正常人定沉迷落去
所以你有依個結局係正常 甚至我覺得係便宜咗你
有啲嘢唔係你話補償就補償 件事就無發生過
有啲嘢你做咗就無機會補返/行返轉頭

利伸:之前有個兄弟好似你咁 之後佢其中一個女伴畀佢傷害完之後跳樓 佢悔疚過一排又變返以前咁
慢慢我哋成班兄弟無聯絡佢好耐
近排收到消息佢感染咗愛滋
所以咁激動

😳巴打睇得好通透
第九味故
樓主,希望你可以加油。如果有happy ending再放上黎啦
剛剛追完...
希望你同太太仍然可以繼續努力維持落去
有冇近況
估唔到仲有人考古 ,現在幾好 。雖然都發生好多事,但都叫穩定
樓主最近點?
有心 最近忙工作,同照顧屋企,都是離左婚,但努力做個單親爸爸。 但唔會再同人有咩長久關係,無謂再害人。
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞