被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
3 1 6 7
Lm
lm
梗係有幾多寫幾多我要全餐,順序就跟返你排嗰個
岀文速度幾好
Keep住
諗起賓妹講英文呻淫就笑死
人妻
秘書
人妖
女警
3p
都想睇
今日是假期,原本打算訓個飽。突然電話響起。Alan ?
A: 賢,你今日得閒來一來xx診所嗎?
我: 咩事?
A:有事要你幫,總之你過來

Alan 份人其實好神祕,只知他35歲為人豪爽,又是車房老闆。經maggie 識到佢,我覺得好友難求。但好少主動找我?到底咩事?

去到診所,alan 玩住手機等我。
我:到底咩事?
A:是咁的,我保險到就有點問題,要我驗身,但我最近又唔方便驗,想找個人扮我去驗
我:下! 犯法嫁,點得?
A: 最多我比返錢你,你唔好唔記得你賓賓都是靠我部車呃返來 !

我心想個賓賓on9 都唔關你事,你都睇晒全場。我都沒收你票錢! 不過佢比錢我扮佢驗身果價錢又幾好pay 。我仲有一半janna 筆數未清,多點錢都好。 就這樣我做了個全身檢查。

下午報告都出左,alan 話帶我上佢家食飯同打ps4 。 Alan 神情古古怪怪,又笑淫淫咁都唔知道咩事。途中經過百佳買左一大堆薯片,食物,期間我偷望到他買了一大盒家庭裝dam dam , 我當時不以為意。

好快就到他的家,他家是私樓,樓高7,80層高果種豪廷! 當入電梯後,他對我說
A: 話時話,你上次屌條賓賓幾好腰力,個屁股又幾有力彈性。

我當場心離一離⋯ 私樓? 自住? 2個男人? 家庭裝dam dam? 仲提屁股?
當電梯到達時⋯ Alan 家大門將會打開⋯ 我到底應該走唔走⋯
Live 左
Live
Live-ed
lm
HEHE 網絡術語,2013年底興起,意指兩個「he」,用於回應和男同性戀(gay)有關的話題。其實真正意義是Hole Expansion & Hole Explosion.

意思凡hehe者 需有一洞口被擴張及爆破。

現在眼前就有大危機出現。現在樓層是46樓,跳窗走根本無可能。一旦入內就如同困獸之鬥。難道maggie 事件難道又要重現? 唔通屌完肥婆就會一直屌肥婆,屌完HeHe 就會一直屌Hehe... 難道我體質變得這麼適應力強? 一於入去拎完錢就走⋯

當大門打開! 衣! 有人係到既? 入面有4女2男係入面飲酒傾計。
Alan: 係啊,今日我請左人來試酒。你又來。
我:哦! 好(原來自己嚇自己)

當我坐好後,環視他們。二個男一個20幾歲,皮膚白嫩,典型小鮮肉。另一個是大叔,大約40歲,有書卷氣,但身體好結實。而4個女,一個中年婦女,有點像仲間由紀惠,帶點貴氣。 另一個是30頭左右少婦,是大叔的太太,文文靜靜咁。其他2個是20多歲的後生女,一個叫卡文,一個兔子。

三個五! 四個五! 六個六! 開!
把酒當歌,人生幾何? 雖然我同成班人根本就唔熟。但唔知點解,飲左兩杯酒就膽壯起上來,玩得好開。成班都好興奮咁,玩大話骰又好,ps4 又好,猜枚又好,成班都好快玩熟,又大叫,又攬頭攬頸咁,總之認真興奮! 特別是叫卡文的女生,她玩得最放!

快樂不知時日過,一玩就到晚上9點幾。Alan 由廚房走出來:
A: 今晚最後一杯酒,我特別調製。
一人一杯。
我心想,什麼酒? 咁特別要放最後?
我們一人一杯分了它們。我們一齊乾杯一飲而盡。飲完只是普通紅酒,有什麼特別?
Alan : 每人隻杯底都有一張貼紙,分別紅,綠,黃,藍 4隻色,每種色分別有S 同M 。 M 是主人,S是奴才。來緊3日,s 必須要聽命於M ,希望大家唔好做出太過的要求,玩串個party 就唔好。大家可以跟partner 入房。房門有相同色貼紙。
劉太我是藍S ,因為你身份特別,我為左公平,今次第一次game 我指名左你,不過我s定m 我抽的。

我一頭霧水望住自己手上綠M ,再望到卡文手上的綠S ⋯

Alan : 每人隻杯底都有一張貼紙,分別紅,綠,黃,藍 4隻色,每種色分別有S 同M 。 M 是主人,S是奴才。來緊3日,s 必須要聽命於M ,希望大家唔好做出太過的要求,玩串個party 就唔好。大家可以跟partner 入房。房門有相同色貼紙。
劉太我是藍S ,因為你身份特別,我為左公平,今次第一次game 我指名左你,不過我s定m 我抽的。

我一頭霧水望住自己手上綠M ,再望到卡文手上的綠S ⋯

性愛派對都玩埋
Lm
加速
加速
More
留名
來個小結先:

多謝有人睇我的故事,主線經歷的人物都大部分出場,基本上呢幾年最重的人物都出現,主線會一直下去。 但呢幾年雜食得太多⋯ 支線反而唔知點排次序寫。我決定把幾個最深刻對手列出,由大家去決定點排,最先得到10巴打投票,我會下個角色出現。

角色如下:
1.輕熟人妻
2.50路中女
3.祕書
4.BTG
5.泰國人妖
6.女警
7. 一對找3p 的夫妻

各巴打問我是不是全真事,我重申人物全部真實存在,外表形容跟足本人,除左名字。但過程難免係寫故中有所修改。畢竟現實邊可以咁多巧合同刺激,但核心事件是有發生。如公園飲酒含到嘔係真,但唔係發生在見完啊詩之後,果日純我打左飛機無貨派。

帶個頭盔先。還有我只係純打篇故留念分享過去,我不是聖人或好人,過去實會做過一些賤格無恥之事,大家成年人,我已經處理件事,同事情過去了。希望一眾道德撚高抬貴手,不要起底或妄加指控。我最多唔打故。

在此再感謝各看官

還來幾日較忙會減少更新或停更,星期一會快返

輕熟人妻 please
我係咪睇小左一篇
點解冇啦啦會差女神錢
我係咪睇小左一篇
點解冇啦啦會差女神錢

好似係咁碌卡買野比女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞