被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike

有冇樣子排名 由最靚去到最醜

樣子排名:
1.人妖
2.janna
3.50路
4.yoyo
5.女警
6.祕書
7.人妻
8.maggie
9.tbg
10. 3p 夫婦
11.賓賓[/quote]

詩排第五先岩,其他順延
高汁留名
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好

顏值來講第一是人妖⋯ 第二先係女神⋯

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

臭你老母 收嗲啦阿信屋
求加速
而家喺連登屌人用蝗語仲要比人屌返轉頭
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

撐你

屌你! 顏值又得罪你咩! 原本下一段寫人妖!會放張圖! 因為比較公開得! 宜家唔撚放!

樣子排名:
1.人妖
2.janna
3.50路
4.yoyo
5.女警
6.祕書
7.人妻
8.maggie
9.tbg
10. 3p 夫婦
11.賓賓

阿詩呢

樣子排名:
1.人妖
2.janna
3.50路
4.yoyo
5.女警
6.祕書
7.人妻
8.maggie
9.tbg
10. 3p 夫婦
11.賓賓

詩排第五先岩,其他順延[/quote]
Tbg醜過肥西?

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

撐你

大家冷靜點,我都唔鐘意蝗蟲文化。我都鐘意保留廣東語精華,所以文中人物對話我堅持原音。但我不是專業寫故,希望各巴見諒我又要返工又要打文,不能下下留意有無蝗語5p字流入文中。我只想大家平和點討論,給點意見。正如之前幾位巴打提出,把富二代改成二世祖親切點,又有巴打建議全書面語。我都一一改良。不是大聲屌老母,盲反就有道理。 我不介意有人幫我教對,如果你看不順眼,何不幫個手指點教對一下,好過屌我老母。 但如還想一戰,我恭候閣下大駕光臨
文呢
好想睇50路
文呢?
本來,我一向唔太喜歡用錢買回來的性愛。但人會變,月會圓,我既然接受了自己墜落的一面,為什麼不試試看? 加上又被maggie 引到慾火焚身。我立刻回復:好,你過來吧。交換房號後,我靜侍一場交易來臨。片刻後,大門有人毃門。我興致勃勃去開門。一開門,相當驚訝,雖然知道對方是賣春的,難免有點風塵味,但五官端正,媚眼,高鼻樑,性感的咀巴,尖長的臉蛋,性感得來有點清純,帶點混血兒的感覺。如果說她是某某大學系花,我也信。 她站在門前,用普通話介紹自己。我叫冰冰,是你約嗎? 我用我的不成熟的普通話回應她。
(以下是蝗語頻道)
我:是啊!進來再說吧。
冰:你好啊!哥哥怎稱呼?
我:叫我啊賢就成!其實我不太懂規矩,先附錢或是後附錢? 1300 一個晚上對吧?
冰:賢哥哥啊,你太不浪漫了吧! 一來就是錢,錢。多掃興哦!
我:我其實第一次,什麼都不懂
(後來聽朋友說,這樣說是很危險,如對方有企圖,我死左都唔知咩事,仲要返大陸)
冰:(壞笑)那我來教哥哥~ 你把錢放在桌子上,我明早一早離開時會拿走,那你就什麼不用想吧
我:好吧

冰冰說話口音一點也不像北菇,反而很像台妹。口音嬌嗲酥麻,令人由骨子內軟出來。我不急於與她渡春宵,長夜漫漫。我慢慢和她交談一會吧。

我:你不像中國人,你是台灣人嗎?
冰:你說對一半~ 我是泰國台灣混血兒
我:難怪,那你為什麼在這裡⋯ 你不說也成
冰:其實我是舞蹈員,我在台灣學舞蹈。後來在酒店的舞蹈表演團工作。但舞蹈員的工資太少啦! 我還有泰國的媽媽和弟弟要養。所以現在私自出來找哥哥幫忙幫忙。
我:原本如此(風塵女子故事,真的信不信由你,但當下我也起了一點同情心,難怪溫柔鄉原是英雄塚)
冰: 那哥哥要一起洗個澡嗎?

老實說我差一點就聊到⋯ 傾到唔記得當初目的(屌! 蝗語真係唔可以多講,會洗腦)

我和冰冰一齊入到浴室,我進入一道未知新大陸⋯
屌你,人妖出場
又未知新大陸,你唔係乜都試過架啦咩
係咪仲有鳭
人妖

冰冰wechat 上的圖(應該無再用)

好似幾正

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

撐你

大家冷靜點,我都唔鐘意蝗蟲文化。我都鐘意保留廣東語精華,所以文中人物對話我堅持原音。但我不是專業寫故,希望各巴見諒我又要返工又要打文,不能下下留意有無蝗語5p字流入文中。我只想大家平和點討論,給點意見。正如之前幾位巴打提出,把富二代改成二世祖親切點,又有巴打建議全書面語。我都一一改良。不是大聲屌老母,盲反就有道理。 我不介意有人幫我教對,如果你看不順眼,何不幫個手指點教對一下,好過屌我老母。 但如還想一戰,我恭候閣下大駕光臨

型棍子!

好撚堅, 連圖都有
巴打百人斬未?
可唔可以打返全口語 睇到好冇癮

唔可以,我唔係689政府,朝令夕改的,講過書面語就書面語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞