被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
樓豬文筆有改善
阿詩
more 重口味ok?
live
留名
女警得咁少?
完咗?
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好
就這樣我同YoYo 就成了正式男女朋友。 我們每一天都見面,每一次都親密得叫人汗顏⋯ 每次分別都要吻個不停。
你可以會問,我還有沒有四出偷歡? 我理直氣壯答你! 有!
也許我之前是專一的男人,但前事種種,我改變了。性的歡悅及刺激感,我不能自拔。我不會再怨janna 令我變成這樣,因為路最後是我選,仆街無人怨。加上價值觀都改變了,一日未結婚,我還有權玩。但現在不同的是我要瞞著一個我重視的人呀了。

題外話一點,之前女警卡文原本還有兩天奴隸時間。她找過我問,有什麼要求。我要求她當值時,影一些j 圖給我。她應該在灣仔球場附近。背對灣仔街頭,身穿制服,露出雙乳,當然無樣影到。如果平時的我一早衝前好好教訓呢個黑警!可惜當時我煩緊YoYo 同啊詩之間的事

月值10月,我原本打算同YoYo 去珠海玩同出席朋友婚禮做兄弟。船票酒店都訂好,2日1夜之旅。可惜個個白痴妹⋯ 一直無返過大陸,連回鄉證都無⋯ 又一直不說,出發前先發現無證⋯ 唯有自己去珠海先,第二日由珠海落澳門和她會合,起碼可以和她玩一日澳門。

我風塵僕僕去到珠海,幫朋友打點好婚禮後,拖著累透的身驅回到酒店。 現在已經晚上11點多了,一個人在酒店房難免有點怕及寂寞。YoYo 又訓了。百無聊賴,在wechat 找下附近的人。發了幾個招呼出去.在等回覆時,還和maggie send 信息。死肥閪! 明知我一個人係酒店! 還要send j 片給我! 她腿張開成M字腳,一邊自摸她巨乳,一邊用假鳩自插起來。還要插到淫水由透明變成奶白色的泡泡!

我:頂! 返到香港你就知死!
M: 除定衫等你!

正在我同maggie 互傳j 圖時,wechat 來了個回覆。

hello , 今晚要不要陪我? 1300一晚?

以今個信息是我人生最失算的一次⋯ 也是我人生中第感二覺最復雜的性愛體驗⋯
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好

顏值來講第一是人妖⋯ 第二先係女神⋯
女警得咁少?

現實我都係得一次⋯ 再寫都係作? 你要?
30 更錯左 ,再更
就這樣我同YoYo 就成了正式男女朋友。 我們每一天都見面,每一次都親密得叫人汗顏⋯ 每次分別都要吻個不停。
你可以會問,我還有沒有四出偷歡? 我理直氣壯答你! 有!
也許我之前是專一的男人,但前事種種,我改變了。性的歡悅及刺激感,我不能自拔。我不會再怨janna 令我變成這樣,因為路最後是我選,仆街無人怨。加上價值觀都改變了,一日未結婚,我還有權玩。但現在不同的是我要瞞著一個我重視的人呀了。

題外話一點,之前女警卡文原本還有兩天奴隸時間。她找過我問,有什麼要求。我要求她當值時,影一些j 圖給我。她就影了幾張圖給我。他應該在灣仔球場附近。背對灣仔街頭,身穿制服,露出雙乳,當然無樣影到。一身淫賤之氣,真的叫人不信是警察。如果平時的我一早衝前好好教訓呢個黑警!可惜當時我煩緊YoYo 同啊詩之間的事,我沒再深究下去。回想起來,真的好後悔⋯

月值10月,我原本打算同YoYo 去珠海玩同出席朋友婚禮做兄弟。船票酒店都訂好,2日1夜之旅。可惜個個白痴妹⋯ 一直無返過大陸,連回鄉證都無⋯ 又一直不說,出發前先發現無證⋯ 唯有自己去珠海先,第二日由珠海落澳門和她會合,起碼可以和她玩一日澳門。

我風塵僕僕去到珠海,幫朋友打點好婚禮後,拖著累透的身驅回到酒店。 現在已經晚上11點多了,一個人在酒店房難免有點怕及寂寞。YoYo 又訓了。百無聊賴,在wechat 找下附近的人。發了幾個招呼出去.在等回覆時,還和maggie send 信息。死肥閪! 明知我一個人係酒店! 還要send j 片給我! 她腿張開成M字腳,一邊自摸她巨乳,一邊用假鳩自插起來。還要插到淫水由透明變成奶白色的泡泡!

我:頂! 返到香港你就知死!
M: 除定衫等你!

正在我同maggie 互傳j 圖時,wechat 來了個回覆。

hello , 今晚要不要陪我? 1300一晚?

以今個信息是我人生最失算的一次⋯ 也是我人生中第感二覺最復雜的性愛體驗⋯
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

屌你! 顏值又得罪你咩! 原本下一段寫人妖!會放張圖! 因為比較公開得! 宜家唔撚放!
Live左
樓主我同你經歷差唔多 不過無你咁癲
前前後後玩左4年 最近正經拍一次拖又出事

巴打,唔好灰心 the best is yet to come

巴打,唔好灰心 the best is yet to come

灰又唔係好灰 有時係度諗可能係報應黎 haha

灰又唔係好灰 有時係度諗可能係報應黎 haha

手機響鈴來留名
女警得咁少?
佢个有一日時間應該😂
女警得咁少?
佢仲有多兩日時間明明😂
老實咁答

咁多個入面

係咪你女神係最靚

身材最好

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

屌你! 顏值又得罪你咩! 原本下一段寫人妖!會放張圖! 因為比較公開得! 宜家唔撚放!

有冇樣子排名 由最靚去到最醜

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

有冇樣子排名 由最靚去到最醜

樣子排名:
1.人妖
2.janna
3.50路
4.yoyo
5.女警
6.祕書
7.人妻
8.maggie
9.tbg
10. 3p 夫婦
11.賓賓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞