被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
Btw 睇你文筆 都真係 有心既 先處理好自己 再對其他人負責吧
On9
你唔用dom 都咪撚中出啦
玩還玩唔好搞出人命
折墮呀

嬲鳩 睇左咁耐先有人鬧樓豬

請唔好用自己既病 來令人同情你 因為你做既野點都係一個仆街

口講會對人負責任 但做既野卻是不負責任 你都唔好自己呃自己啦 確認你係個仆街啦

請你以後唔好再害人 但不要自殺 你餘下既人生請好好為自己贖罪。

為兩個死去既bb 贖罪

性上隱就睇醫生 唔好再比自己咁多藉口

根本睇你打既野 你就係想話比人知 你都好慘 希望你 真係知你 錯左咩 唔係一個受害者故事 令人 認同你

Btw 你都應該唔細 希望你真係會負起責任 對你個女同身邊既人 並希望你知道何為責任 而唔係口講

明白的,但我唔需要人認同我。贖不完罪。我認我仆街自私,就算現在我都只是為自己好過點先寫出咁故事。我唔想再害人害物,我只想照顧好個女,如果我仲有撫養權。
On9
你唔用dom 都咪撚中出啦
玩還玩唔好搞出人命
折墮呀

嬲鳩 睇左咁耐先有人鬧樓豬

請唔好用自己既病 來令人同情你 因為你做既野點都係一個仆街

口講會對人負責任 但做既野卻是不負責任 你都唔好自己呃自己啦 確認你係個仆街啦

請你以後唔好再害人 但不要自殺 你餘下既人生請好好為自己贖罪。

為兩個死去既bb 贖罪

性上隱就睇醫生 唔好再比自己咁多藉口

根本睇你打既野 你就係想話比人知 你都好慘 希望你 真係知你 錯左咩 唔係一個受害者故事 令人 認同你

Btw 你都應該唔細 希望你真係會負起責任 對你個女同身邊既人 並希望你知道何為責任 而唔係口講

明白的,但我唔需要人認同我。贖不完罪。我認我仆街自私,就算現在我都只是為自己好過點先寫出咁故事。我唔想再害人害物,我只想照顧好個女,如果我仲有撫養權。

唔好爭撫養權啦
你依家所謂嘅內疚 都補償唔到對佢哋肉體同精神上嘅傷害
係 你個女神ex畀綠帽帶係佢唔啱 賤婦
但唔代表你可以將你放蹤嘅責任推落佢到
甚至將佢講成你性上癮嘅導火線

因為你個故事 好多地方可以揀 可以選擇
你可以揀唔見女神ex 唔錫佢額頭
你就算見yoyo你都可以揀唔搞佢
就算最開頭 你可以揀重新出發

但係你自己揀咗條歪路 選擇無底線咁去放蹤自己
選擇將自己私慾發洩落其他人身上
每個人都有自己嘅故事 每個人都有自己嘅感受
唔係得你有 你憑咩因爲自己嘅感受去傷害其他人
你做每個決定 就算幾細微都好 都影響緊你個結局
你選擇咗去放蹤自己 犠牲自己個道德觀

係 你可能會屌到好多女 有好多人一生都未必有嘅性體驗
但你可能會面臨孤獨終老嘅結局
就算你再遇到 你可能都要對住佢孭一世嘅大話先可以行落去

如果你開頭揀忘記女神ex 重新做人
堅持你嘅道德觀同尊嚴
正正經經識一個女仔
係 可能你好悶 屌黎屌去都係同一個閪 喺街望住啲正菜只能夠返屋企瞞住佢快手打個J
但係你可能已經有段美滿嘅婚姻 可以坦誠相對嘅伴侶
而你今日已經係同妻兒忙緊包利是 並唔係打篇文令自己好過啲
係悶架啦 但你放棄你嘅私慾換來可能係可以牽手一生嘅伴侶

而你 好明顯選擇咗前者 仲要係愈行愈歪嗰隻
每個人價值觀都唔同 選擇都唔同
但我想強調嘅係 你本身有得揀
就算去到故事中段 你都有好幾個位決定做返正常人定沉迷落去
所以你有依個結局係正常 甚至我覺得係便宜咗你
有啲嘢唔係你話補償就補償 件事就無發生過
有啲嘢你做咗就無機會補返/行返轉頭

利伸:之前有個兄弟好似你咁 之後佢其中一個女伴畀佢傷害完之後跳樓 佢悔疚過一排又變返以前咁
慢慢我哋成班兄弟無聯絡佢好耐
近排收到消息佢感染咗愛滋
所以咁激動
你依家所謂嘅內疚 都補償唔到對佢哋肉體同精神上嘅傷害
係 你個女神ex畀綠帽帶係佢唔啱 賤婦
但唔代表你可以將你放蹤嘅責任推落佢到
甚至將佢講成你性上癮嘅導火線

因為你個故事 好多地方可以揀 可以選擇
你可以揀唔見女神ex 唔錫佢額頭
你就算見yoyo你都可以揀唔搞佢
就算最開頭 你可以揀重新出發

但係你自己揀咗條歪路 選擇無底線咁去放蹤自己
選擇將自己私慾發洩落其他人身上
每個人都有自己嘅故事 每個人都有自己嘅感受
唔係得你有 你憑咩因爲自己嘅感受去傷害其他人
你做每個決定 就算幾細微都好 都影響緊你個結局
你選擇咗去放蹤自己 犠牲自己個道德觀

係 你可能會屌到好多女 有好多人一生都未必有嘅性體驗
但你可能會面臨孤獨終老嘅結局
就算你再遇到 你可能都要對住佢孭一世嘅大話先可以行落去

如果你開頭揀忘記女神ex 重新做人
堅持你嘅道德觀同尊嚴
正正經經識一個女仔
係 可能你好悶 屌黎屌去都係同一個閪 喺街望住啲正菜只能夠返屋企瞞住佢快手打個J
但係你可能已經有段美滿嘅婚姻 可以坦誠相對嘅伴侶
而你今日已經係同妻兒忙緊包利是 並唔係打篇文令自己好過啲
係悶架啦 但你放棄你嘅私慾換來可能係可以牽手一生嘅伴侶

而你 好明顯選擇咗前者 仲要係愈行愈歪嗰隻
每個人價值觀都唔同 選擇都唔同
但我想強調嘅係 你本身有得揀
就算去到故事中段 你都有好幾個位決定做返正常人定沉迷落去
所以你有依個結局係正常 甚至我覺得係便宜咗你
有啲嘢唔係你話補償就補償 件事就無發生過
有啲嘢你做咗就無機會補返/行返轉頭

利伸:之前有個兄弟好似你咁 之後佢其中一個女伴畀佢傷害完之後跳樓 佢悔疚過一排又變返以前咁
慢慢我哋成班兄弟無聯絡佢好耐
近排收到消息佢感染咗愛滋
所以咁激動

若然未報時晨未到 希望佢 唔好傳比人
首先,樓主係匆匆而唔係勿勿...

然後,Life goes on, 唔好剩係諗住假如,如果喇。過去嘅改唔到,但係未來嘅選擇唔多唔少都控制到。加油啦。
世間萬物都有輪迴既一日
巴打 既然自己做過咁多會令自己後悔既事
將來要做咩決定都好 唔好比自己後悔就得
祝君安好
引用當年一本漫畫書中字:人都生於頹唐,活得咀喪,而至最初愛得瘋狂,最終戀得滄桑。

我成日都同自己講,已經發生就由得佢過去。今日發生嘅要處理好!因為唔想變成聽日嘅後悔。年青人邊個冇瘋狂放任?長大就要懂得珍惜。

雖然大家素未謀面,但總會有人支持你面對人生。
咁快就完 ,冇故事追看了 在下感到失落。
軟弱加咸濕真係害死人⋯⋯
唔該你以後帶套啊⋯⋯
正宗用下體諗野既人
樓主不要太自責,你呢D經歷,也不算太離譜,係歐美等地更是平常,控制自己性上癮,可從食物開始,吃素吧,你懂的
高登/連登甜故,先扯旗後落睙 YOYO
其實出去玩唔係問題
就直接同對方講係玩
唔洗比承諾同希望人
唔定性咪唔定性囉
冇問題嫁 咁咪唔好正式拍拖

有sex party 其實都ok ga
人始終多多少少有需要
你地個個驗晒冇病
可以有穩定咁sp
又可以間中換下人
好過每次都要諗對方有冇病
不過都聽過d人又話之後同sp 認真
其實無謂啦 當初大家為咩野而相識

btw 如果淨係被帶
就之後發生咁多事 又傷害人嘅信任又人命
我覺得最可惜係
樓主你真係太軟弱同太多藉口
世界上真係好多人比你慘
連食都冇得食 唔通個個做賊?

你唔洗諗咩補償比人
自己堅強d先講啦
做番好自己已經係最好嘅補償,我做番好自己意思唔係要你變番忠誠,而係你做番自己應該做嘅嘢,你係一個仆街就麻煩你做番個仆街,唔好同我講你對個sp動咗真情又話要補償又乜又柒,咁樣同果堆叫雞沉船要娶埋隻雞嘅人冇分別。

好多嘢係做咗冇得補償,你做得就應該有心理準備接受報應。
比起之前搞自己miss之後溝第二條女果條仆街嚟講,樓主傷害得更多人但尚知悔過,不過希望你真係做得到啦,你都係一條仆街嚟架喇。
比起之前搞自己miss之後溝第二條女果條仆街嚟講,樓主傷害得更多人但尚知悔過,不過希望你真係做得到啦,你都係一條仆街嚟架喇。

有無詳細?
Yoyo 等我幫你埋單
當初睇見個標題身同感受綠帽後成為乜乜 雖然我無好似你咁變成雜食王之類又會做左好多野出黎 但巴打不如諗下點樣醫好自己抑鬱症好過係到內疚對yoyo既悔意 你最後打篇野都係圍繞想補償yoyo 算啦
點解你唔諗下依家既目前應該要做d咩?過去就算點風流快活都好 你個女係唯一最需要你既人

多謝你分享左你過去 你過去係你人生既重要關鍵時刻 好好生活下去 我唔會鬧巴打你 因為根毫無意義鬧

有無詳細?

[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係
https://lihkg.com/thread/72802/page/39?ref=ios
慢慢追

屌你又唔係 唔屌你又唔係
做好而家既自己就好
樓豬加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞