被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
On9
你唔用dom 都咪撚中出啦
玩還玩唔好搞出人命
折墮呀

嬲鳩 睇左咁耐先有人鬧樓豬

請唔好用自己既病 來令人同情你 因為你做既野點都係一個仆街

口講會對人負責任 但做既野卻是不負責任 你都唔好自己呃自己啦 確認你係個仆街啦

請你以後唔好再害人 但不要自殺 你餘下既人生請好好為自己贖罪。

為兩個死去既bb 贖罪

性上隱就睇醫生 唔好再比自己咁多藉口

根本睇你打既野 你就係想話比人知 你都好慘 希望你 真係知你 錯左咩 唔係一個受害者故事 令人 認同你

Btw 你都應該唔細 希望你真係會負起責任 對你個女同身邊既人 並希望你知道何為責任 而唔係口講

竟然搞到兩個女人都墜胎
你個陣無帶dom嫁咩
估唔到最後sad end黎
諗起《尋開心》呢首歌, 但畢竟人心肉造係會有感情既, 因此原本簡單既野會變得好麻煩
另外樓主其中一樣好唔要得既係扑野唔帶套
睇完你個故事
我有d想法

1.己所不欲 勿施於人
自己唔想帶帽何必要人帶(阿詩部份)

2.放過yoyo
當日佢選擇得落bb
就係唔想再有瓜葛
你無謂再出現勾起痛苦回憶

3.盡作為父親的責任
用心去愛護教導佢
你都要重新做人
(yoyo鬧你只有自己就循呢點改起)
因為身教比任何教導都黎得直接

好自為之
你地班友真係...
睇人扑野就咁開心
睇到最後見到yoyo落左就話佢仆街
yoyo落左佢都唔想
我相信如果yoyo同佢講有左佢唔會同joyce結婚

一個二個加甜果陣就咁開心
一完左就屌晒鬼咁
性上癮
人不風流枉少年 記住你既選擇 你要承擔你既後悔
樓主 祝你早日康復
btw yoyo好撚慘
sad end
加油樓主
巴打,現實係咪 joyce真係有個同前夫生既女再同你結婚,結完婚joyce再同你生個女?

如果你無撫養權joyce咪要照顧2個女?

睇完個故仔講真就算yoyo無落仔你選擇同yoyo一齊最後都係離婚收場都係有一個單親既小朋友
加油呀巴打
睇完...好SAD..
多謝樓主咁勇敢去share左自己的故事出黎
無論點,過去已成過去,已經無可能再番轉頭
樓主應該著眼將來,好好補償,栽培自己個女
加油樓主
Yoyo
樓主厲害 搞親都中
樓主厲害 搞親都中

超強生殖能力
so sad
做雜食王竟然會內疚

奉勸各位
要玩之前隨身帶套
搞出人命後果嚴重
諗住外射就無事嘅真係十級戇鳩
(女仔俾人搞大咗會連人生都輸埋,條仔唔戴就剪撚咗佢)
樓主厲害 搞親都中

超強生殖能力

可以參加奧運
因緣聚因緣虛枕邊撫眼
你依家所謂嘅內疚 都補償唔到對佢哋肉體同精神上嘅傷害
係 你個女神ex畀綠帽帶係佢唔啱 賤婦
但唔代表你可以將你放蹤嘅責任推落佢到
甚至將佢講成你性上癮嘅導火線

因為你個故事 好多地方可以揀 可以選擇
你可以揀唔見女神ex 唔錫佢額頭
你就算見yoyo你都可以揀唔搞佢
就算最開頭 你可以揀重新出發

但係你自己揀咗條歪路 選擇無底線咁去放蹤自己
選擇將自己私慾發洩落其他人身上
每個人都有自己嘅故事 每個人都有自己嘅感受
唔係得你有 你憑咩因爲自己嘅感受去傷害其他人
你做每個決定 就算幾細微都好 都影響緊你個結局
你選擇咗去放蹤自己 犠牲自己個道德觀

係 你可能會屌到好多女 有好多人一生都未必有嘅性體驗
但你可能會面臨孤獨終老嘅結局
就算你再遇到 你可能都要對住佢孭一世嘅大話先可以行落去

如果你開頭揀忘記女神ex 重新做人
堅持你嘅道德觀同尊嚴
正正經經識一個女仔
係 可能你好悶 屌黎屌去都係同一個閪 喺街望住啲正菜只能夠返屋企瞞住佢快手打個J
但係你可能已經有段美滿嘅婚姻 可以坦誠相對嘅伴侶
而你今日已經係同妻兒忙緊包利是 並唔係打篇文令自己好過啲
係悶架啦 但你放棄你嘅私慾換來可能係可以牽手一生嘅伴侶

而你 好明顯選擇咗前者 仲要係愈行愈歪嗰隻
每個人價值觀都唔同 選擇都唔同
但我想強調嘅係 你本身有得揀
就算去到故事中段 你都有好幾個位決定做返正常人定沉迷落去
所以你有依個結局係正常 甚至我覺得係便宜咗你
有啲嘢唔係你話補償就補償 件事就無發生過
有啲嘢你做咗就無機會補返/行返轉頭

利伸:之前有個兄弟好似你咁 之後佢其中一個女伴畀佢傷害完之後跳樓 佢悔疚過一排又變返以前咁
慢慢我哋成班兄弟無聯絡佢好耐
近排收到消息佢感染咗愛滋
所以咁激動

樓主 年三十了
真係一個特別應景既節日
每個人既未來都係決定係當下既決定
唔好攞過去做藉口
過去既綠帽係有咩意義,
係你自己賦予俾佢
呢啲經歷都係自己下定決心唔去改變
人好習慣自己既生活型態然後行錯路
依家最緊要既唔係你曾經經歷咗啲乜
最緊要係你點樣好好利用自己既經歷
過去冇得更換,但你可以更新
自己親手選擇咗不幸,唔好怪任何嘢
你對要自己負責任
yoyo joyce女神都對自己既選擇負緊責任
如果仲有機會,諗下點樣教好個女啦
就算冇,都唔好自殺
或者個女跟媽媽會更好?唔知啦
人生慢慢長路,睇開啲
睇多啲書係一個好選擇
為迷失既自己,搵個寄託,搵個答案
對自己坦白
對將來可能陪自己走落去既人坦白
係最緊要
要搵接受自己過去既人走落去
既然已經仆街咗,就唔好執迷不悟
加油
加油
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞