被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
好好睇
好高質,支持
今晚要陪未來老婆大掃除間屋,應該更唔到
樓主咁搞,成身病都似⋯

最近驗過身,身體健康~ 無病無痛
Live
樓主咁搞,成身病都似⋯

最近驗過身,身體健康~ 無病無痛

以後唔好喇,哈哈
大家不用等 未來老婆換左套新性感內衣等我~

等包膠
留名
Live

記得大戰完就好出文啦
依家唔阻你happy

幸福

記得大戰完就好出文啦
依家唔阻你happy

live
我立刻衝上前捉住alan 問個明白。

我:到底發生咩事?
A: 我係呢個party holder , 成人派對啊! 我地原本今次活動有8個人,不過有個有事唔來得。 我見你上次屌賓賓咁有力,今次預麻你。今朝個驗身報告就係確定你有無暗病。我都要確保班會員安全。身體幾好,賢哥。仲有你睇(佢手上拿著手機,手機正正播著我屌賓賓的過程,仲有個大頭添。)
A: 呢到wifi upload 速度好快,上youtube 應該好快。
我: 你!
A: 我唔會害你。信我,去玩!

我偷偷看著卡文都不知如何是好? Alan 走去卡文身邊耳語了一會。卡文就朝我方向走過來。

卡文:主人,我地行
我: 唔好咁叫我,我都未知發生咩事。
卡文:(笑笑口)你最好同我入房先再講。

卡文手指向後一指,大叔已經同中年仲間由紀惠互摷著。大叔向正走入房的Alan 講。

叔:Alan ,借個廳比我用。我想係梳化做。
A: 你係房拎張床單墊一墊先,搞完執返就得。
叔:無問題,記得拍片。我想睇我老婆點比你搞
A: 得la , 咁多要求!下次收你2倍會費先得

卡文不懷好意地看著我並對我說:

卡:定你想留落觀戰?定加入?
我:得la ! 我地入去先

入到房,我倆各坐在房的角落,沈默無語。我偷偷看了卡文幾眼。
卡文,一頭中短髮,中分髮型,鼻樑高高,鼻子有點大,咀唇豐厚,甲字面型,雙眼有神。外表不算靚女,但有特色,英氣十足,令人難忘。

卡: 主人,你要我點尊稱你?
我:都講唔好叫主人,我叫啊賢。不如你比我走,雖然我濕咸,但咁突然要我同坦生人做⋯ 又真係過唔到自己
卡:咁你又同賓賓做?
我: 你點會知?
卡:Alan 一早給我看了段片,點啊? 有無後遺症?皮膚敏感之類?
我:無!(心中已經極不滿Alan)
卡:我地呢班人唔會迫人做野,我地只係想活得開心點,做返自己姐。你唔想,我地咩都唔做。不過你等多陣先,最少等出面搞掂先。所謂阻人扑野係會燒春袋。 我幫你同alan 講唔好再搞你。 好唔好?

我嘆了一口氣,就聽你意思。 但長夜漫漫,唯有觸膝長談。我和卡文閒聊起來。原來她是做警察,女沙展。因為最近估中一直忙,最近才可以放假。言談中,她一大堆苦水要吐,罵完上級行事無計劃,又罵香港人不理性。其實現在什麼我都聽不入腦。一來我比較政治冷感,二來我電話覆YoYo 信息。我只能簡單回應她的話題。

卡: 你介唔介意我沖涼先? 成身酒味?
我:哦

我當時其實有點累,畢竟一整天都情緒高漲。合著眼閉目養神。 在出面陣陣淫叫聲,我訓著了。 突然有拍醒我:
先生,身份證唔該

我一開眼就見到卡文一身女警制服!
女警正呀
強帖留名
卡:先生,身份證呀! Madam 叫你!

我一臉茫然,到底發生什麼事?

卡: 先生請你合作點,我懷疑你身上有違禁品。麻煩你轉身,我地要搜你身!
我: 咩事!唔好玩la!
卡: 拒捕?
她一手捉住我右手,反手用力,左手擒拿把我壓住地上!
我: 好痛! 你來真! 警察大撚晒!

卡文不回一話,已經開始搜我身。與其說搜身,不如說是摸。她用手扭住我左手把我壓在地下,另一手不停摸我,特別是巨龍,有幾下故意連花手去摸。我奕快速扯旗起來! 說也奇怪,為什麼我這樣的情況都「起到機」,明明我只有驚訝同痛,只能說卡文手勢好。卡文突然停下來,拿著對講機說:

卡:calling 總部,發現疑犯有違禁品係身,要求進行通櫃程序。
卡文快速係腰間拿出一支長黑粗硬舊式警棍出來。慢慢向我菊花進擊!
我:(大叫) 停手! 我唔撚玩! 警察都無權通人櫃! 懲教處嗎! (屌! 我以為唔洗被Alan ,Hole Expansion & Hole Explosion.但估唔到要被女黑警爆菊! )
師父! 救我呀!
SM正啊
正故

想睇3p,秒書,女警

我也一樣想看呢三個故
More
live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞