被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
賢哥,如果俾你揀係綠帽後重新開始,你會點樣做? 正經揾一個相愛既人?定一樣會行番呢條舊路?
賢哥,如果俾你揀係綠帽後重新開始,你會點樣做? 正經揾一個相愛既人?定一樣會行番呢條舊路?

可能都是舊路
人出世本身就乜都無。

可能都是舊路

我認我有性上癮
樓主加油
除左呢句都無野講了!加油!

可能都是舊路

我認我有性上癮

我覺得你唔好咁自責啦,人生唔係一定要成家立室先叫做'正確', 好多野都係我地被教育被影響下先覺得一定要做到先叫正常。 既然你都會揀舊路,不如面對真實既自己,去令自己開心啦!
估唔到係sad ending
希望你可以走出從前
巴打錢鬆動就幫Yoyo 喇...佢堅慘

盡過力幫⋯ 但她對我好避諱⋯ 而且我錢都不搵太多⋯
每個人都有自己既經歷
唔好再睇以前 把握未來同現在
巴打可能未必做到好丈夫 但可以做到個好爸爸
共勉之
巴打錢鬆動就幫Yoyo 喇...佢堅慘

盡過力幫⋯ 但她對我好避諱⋯ 而且我錢都不搵太多⋯

借朋友手借錢比佢⋯ 但好似知⋯ 好快還左錢比我朋友
屌 最後咁sad
我寧願你們罵我⋯

真心想問如果果時yoyo 搵番你同你講有左你會點處理

也許會同YoYo 結婚,畢竟bb 是無罪

其實你都唔係好衰姐
放過自己啦
On9
你唔用dom 都咪撚中出啦
玩還玩唔好搞出人命
折墮呀
點解下下你搞完都有BB?

真係一啲避孕意識都冇?
點解下下你搞完都有BB?

真係一啲避孕意識都冇?

⋯ 我都唔知⋯ 情到濃時⋯ 但janna 果次⋯ 射出面都中⋯
巴打
講真 唔知可以講咩好 你要加油
點講都明白唔到你有幾難受 更加係望住好似係自己既罪永遠贖唔到 只能說加油面對吧
巴打 唔知你記唔記得我 之前留過言
cheer up and move on 送俾你

https://www.youtube.com/watch?v=rcWzB38UCi0
巴打 唔知你記唔記得我 之前留過言
cheer up and move on 送俾你

https://www.youtube.com/watch?v=rcWzB38UCi0

Thank 我知道
YoYo 好慘,巴打你應該諗下點照顧佢
On9
你唔用dom 都咪撚中出啦
玩還玩唔好搞出人命
折墮呀

嬲鳩 睇左咁耐先有人鬧樓豬

請唔好用自己既病 來令人同情你 因為你做既野點都係一個仆街

口講會對人負責任 但做既野卻是不負責任 你都唔好自己呃自己啦 確認你係個仆街啦

請你以後唔好再害人 但不要自殺 你餘下既人生請好好為自己贖罪。

為兩個死去既bb 贖罪

性上隱就睇醫生 唔好再比自己咁多藉口

根本睇你打既野 你就係想話比人知 你都好慘 希望你 真係知你 錯左咩 唔係一個受害者故事 令人 認同你

Btw 你都應該唔細 希望你真係會負起責任 對你個女同身邊既人 並希望你知道何為責任 而唔係口講
睇完心情平復唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞