被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
無咩想講,加油啦
知道,各位,照顧個女食團年飯
知道,各位,照顧個女食團年飯

為咗個小朋友加油呀!
好sad呀 巴打加油
加油
個結尾真係估你唔到
有咁耐風流有咁耐析墮
加油巴打
可以誠實面對自己,都係一件好事
你同女女嘅將來一定會好好
支持你
原本因標題諗住係甜故入黎,諗住睇下你會有幾巴
來自巴打你既依一個懺悔文,完左真係想你比人打
係睇完我覺得性並非最重要,曾經我覺得性最重要
真既感情中最重要既並非性,可惜我因性為之一振
事實上人就係咁犯賤既生物,唔係點會因性而造作
爸打加油呀! 你都會幸福的!
墮胎的確好難接受,其他我覺得過左去就算,照顧好個女吧啦
lm
女警
秘書

巴打
巴打

諗返起 我都好對我前女友唔住 中岀完要佢去家計會買藥 雖然我人生經曆冇巴打咁多
push push
多謝各巴打 劉明
一開始真係當甜故咁睇就算
估唔到個ending咁sad
仲要係巴打既個人經歷
人誰無過啊
巴打要振作啊
我相信你會遇到個更好的
btw皮已正
我是樓豬⋯ 打完這篇文後過左2個幾月⋯ 事情上有點變化⋯ 所以想更新一下情況⋯

不是想博咩,但個故帶比我小小人生變化。
1.同太太joyce 關係有點改善⋯ 試緊重新住在一起⋯

2. 本人愛上寫文,我決定不再亂點桃花⋯ 但淫賤天性無得改⋯ 改為寫故幻想發洩⋯ 除甜故外,也開始寫其他故。

3. 故事入面的現實人物⋯ 睇過⋯ 開始話有趣⋯ 想得閒寫下自j ..... 屌⋯ 咩玩法? 特別maggie ... 佢話睇到自摸左幾次⋯

4. 人生如奇⋯ 我同janna 正式和解⋯ 但佢好似娛會左d 咩⋯ 佢一同老公嘈交就搵我⋯ 而且有次仲叫我上佢家陪佢⋯ 唔好玩⋯ 我唔會再中你招!

5. 在朋友幫忙下,YoYo 睇到我個故⋯ 佢竟然反過來安慰我⋯ 我到底當初有幾傻先會放棄一個咁好女仔! 佢媽媽情況好轉,佢奕同意我幫助她。她仍是單身,我希望你快搵到個好男人! 我知你睇到! yoyo !

我好慶幸當初有打心中所想,在文中可以做返自己。 文中故事就暫時完結,但我們還有路要做, 我仍是個仆街,但我希望唔會再傷到人,同個女開開心心成長。
我是樓豬⋯ 打完這篇文後過左2個幾月⋯ 事情上有點變化⋯ 所以想更新一下情況⋯

2. 本人愛上寫文,我決定不再亂點桃花⋯ 但淫賤天性無得改⋯ 改為寫故幻想發洩⋯ 除甜故外,也開始寫其他故。

3. 故事入面的現實人物⋯ 睇過⋯ 開始話有趣⋯ 想得閒寫下自j ..... 屌⋯ 咩玩法? 特別maggie ... 佢話睇到自摸左幾次⋯

4. 人生如奇⋯ 我同janna 正式和解⋯ 但佢好似娛會左d 咩⋯ 佢一同老公嘈交就搵我⋯ 而且有次仲叫我上佢家陪佢⋯ 唔好玩⋯ 我唔會再中你招!

5. 在朋友幫忙下,YoYo 睇到我個故⋯ 佢竟然反過來安慰我⋯ 我到底當初有幾傻先會放棄一個咁好女仔! 佢媽媽情況好轉,佢奕同意我幫助她。她仍是單身,我希望你快搵到個好男人! 我知你睇到! yoyo !

我好慶幸當初有打心中所想,在文中可以做返自己。 文中故事就暫時完結,但我們還有路要做, 我仍是個仆街,但我希望唔會再傷到人,同個女開開心心成長。

搵到就唔好放鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞