被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike

撐你

大家冷靜點,我都唔鐘意蝗蟲文化。我都鐘意保留廣東語精華,所以文中人物對話我堅持原音。但我不是專業寫故,希望各巴見諒我又要返工又要打文,不能下下留意有無蝗語5p字流入文中。我只想大家平和點討論,給點意見。正如之前幾位巴打提出,把富二代改成二世祖親切點,又有巴打建議全書面語。我都一一改良。不是大聲屌老母,盲反就有道理。 我不介意有人幫我教對,如果你看不順眼,何不幫個手指點教對一下,好過屌我老母。 但如還想一戰,我恭候閣下大駕光臨

型棍子!

多謝畀面⋯ 但你可讚人型,或有型⋯ 但太蝗語⋯ 我怕你又給人政治不正確抽埕
點加佢v7

大家冷靜點,我都唔鐘意蝗蟲文化。我都鐘意保留廣東語精華,所以文中人物對話我堅持原音。但我不是專業寫故,希望各巴見諒我又要返工又要打文,不能下下留意有無蝗語5p字流入文中。我只想大家平和點討論,給點意見。正如之前幾位巴打提出,把富二代改成二世祖親切點,又有巴打建議全書面語。我都一一改良。不是大聲屌老母,盲反就有道理。 我不介意有人幫我教對,如果你看不順眼,何不幫個手指點教對一下,好過屌我老母。 但如還想一戰,我恭候閣下大駕光臨

型棍子!

多謝畀面⋯ 但你可讚人型,或有型⋯ 但太蝗語⋯ 我怕你又給人政治不正確抽埕

睇到扯撚晒

邊位巴打睇完個post 即刻上去搵

顏值來講第一是人妖⋯ 第二先係女神⋯

有冇示意圖

Btw
顔你老母個臭值啊

撐你

巴打
教對係錯嘅
應該係校對
加油
Live了
點加佢v7

好似己從良⋯

巴打
教對係錯嘅
應該係校對
加油

學到野

咁高調⋯ 小心等陣一堆基佬爆你pm

學以致用
lm

有冇樣子排名 由最靚去到最醜

樣子排名:
1.人妖
2.janna
3.50路
4.yoyo
5.女警
6.祕書
7.人妻
8.maggie
9.tbg
10. 3p 夫婦
11.賓賓

詩排第五先岩,其他順延[/quote]

如果我係果個女警一定拉鳩 你反去

屌你! 顏值又得罪你咩! 原本下一段寫人妖!會放張圖! 因為比較公開得! 宜家唔撚放!

有冇樣子排名 由最靚去到最醜

樣子排名:
1.人妖
2.janna
3.50路
4.yoyo
5.女警
6.祕書
7.人妻
8.maggie
9.tbg
10. 3p 夫婦
11.賓賓

阿詩呢

50路竟然名列前矛

學以致用

171cm 短人
Live左 今晚仲有冇文睇
同路人留名
追到live啦終於
50路排咁高
應該keep得好好wo
樓主
你個fd alan有冇上過電視介紹過開p既野 ?

開淫p

後記講

ok
等你開估
明天更故。12點幾先做完野,之後一直打了幾篇故。我明天會更新。
明天更故。12點幾先做完野,之後一直打了幾篇故。我明天會更新。

留名等笑
已經唔係期待甜故,係期待笑位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞