被綠帽後,我不知不覺成為了雜食王

891 回覆
562 Like 39 Dislike
睇完結局,好沉重
我寧願你們罵我⋯

明白你係想比人罵從而令自己良心好過d
但你始終都要面對過去既自己同而家既自己
你要接受自己過去既所有先面對到將來
你仲有個女 好好地對你個女 教導佢做個出色既人
Yoyo同joyce見你活得開心 都會開心
加油 唔好放棄
我寧願你們罵我⋯

真心想問如果果時yoyo 搵番你同你講有左你會點處理
老實 有時時勢令人迷失 唉 我都曾經迷失過但雨過終會天青 我睇完你呢個故事 都希望自己唔好再對人失去信心
果然最慘都係yoyo

臨走都傷多Yoyo 一次
我寧願你們罵我⋯

真心想問如果果時yoyo 搵番你同你講有左你會點處理

也許會同YoYo 結婚,畢竟bb 是無罪
你有後悔過同Janna 一齊嗎?
你有後悔過同Janna 一齊嗎?

無 變成今時今日係我仆街所致,同janna 一齊日子是我最單純日子⋯⋯ 想回, 錯在我唔用dam 吧
神作
過去就由佢過去 再諗返轉頭都只會令自己更抑鬱
揾啲興趣 畫畫好 學樂器好 重新做人
神作

要傷害咁多人先叫神作⋯ 我寧膠平淡一生
簡單講:珍惜眼前人
樓主你好好照顧個女啦,我估你都起碼三十五歲以上,呢個年紀無謂諗咁多。
爸打,多謝你無私既分享,明白你有病辛苦,唔好諗太多
啊,阿詩張相係咪佢真人黎
原本以為只係甜故一個
但估唔到結局係咁sad
同埋真係可以令人反思到自己
巴打要振作呀...你寫個故出黎
我諗都好多人睇完會有得著
唔好咁怪自己啦
啊,阿詩張相係咪佢真人黎

你話~
多謝巴打願意留低你既故事
睇完反思番好多野
值得再睇多次

振作
如果有得簡多次 樓主你會唔會再做雜食王 定係簡一條無咁痛苦既路?不過我都明白有時做好多野未必係好想做 只係人性...
樓主加油
一方面係你情我願
唔怪得自己咁多
to be honest to yourself
祝你日後搵到更好的
如果有得簡多次 樓主你會唔會再做雜食王 定係簡一條無咁痛苦既路?不過我都明白有時做好多野未必係好想做 只係人性...

人生無如果
每個人都有自己既故事既 巴打 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞