|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
online嗰個係咩嚟?
唔係好知個分別 初初以為部主機得日版
3DS版「ルイージマンション」の公式サイトがオープン。2人でオバケ退治に挑む協力プレイや,倒したオバケと再戦できる新モードの情報も
https://www.4gamer.net/games/412/G041235/20181012042/

屌有興趣
online玩要比月費/年費
beyblade?
So0訂實收2906
我訂金$500,之後佢話總數係$3000-$3200
原來係咁
但我暫時未諗到仲有咩game要買
標準答案:

到時頭水3500up賣街
但係話你知無貨

到你踩上去話賣緊街點解水你話無貨,佢又答你賣緊街既E批貴返,你既3200要等多一兩水先到
g點好似有講官方價$29xx
一蚊都唔好比多
④ NS 精靈寶可夢 Let's Go!皮卡丘 / 伊布 特別同梱版主機 (行貨中文版)
<*因預訂名額有限,毎人限訂一台,額滿即止,請見諒。>
發售日: 2018年11月16日
皮卡丘 / 伊布: 各$2980 (訂金$500) / 官方建議零售價:未定

原來係佢地開2980
信唔過
有貴實賣貴
唔通同你講人情
不過今次凶宅,仆way E D大鋪都有得訂

等睇D黑店strong hold到佛誕賺大錢
其實本身間嘢都好耐歷史,當年第一部厚機psp已經喺嗰度訂,所以都廢事搵第二間
想問日版八方係咪都有英文
Demo save 係日版
誤中1001
喺街唔得閒搞
最近188好多間舖賣緊有老任認證果舊尿袋有冇人試過點
剛買左480,舊電13400容量
Type c 位可以in同out
USB 位只可以output
跟一條type c - c線
充電要用type c位
好多舖有晒中文廣告同18個月保養
正常有老任認證應該唔會爆炸?
因為個說明書有個位好奇怪,話八盞燈一齊著即係舊電過熱
帶上機應該冇問題?

有得認證可以有咩問題
佢有過熱警示係好事黎架,好過無警示熱到爆左丫
尿袋只可以跟身
隻nba playground2 switch版又要等
機一定上得,我隻紫米10成日跟身
佢PS4上唔到係其他原因吧,上唔到機既電池野其實好少
阿叔同阿姐個間?
所有野都無擺價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞