|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
你講架咋
都唔知你up乜撚野,打switch 真係打到人on99
自己出既計2018年目前為止唔係冷飯都係得卡比同mario party
成年都係得兩隻game 叫見得人
依隻社畜我可以
其實當年PS3版都係得30fps 之嘛,
當年PS4有60fps 更好,
只係做乜講到30fps 就不能接受咁?
其實玩落都幾順
玩左陣
有啲位真係幾lag
一開始去到聖職嗰個人度
撞爛啲箱出塵嗰陣lag
好驚之後打boss lag 就pk
冇當年pc 30fps咁差
pc 未有60fps fix 真係好柒
點知switch 又冇事
我自己接受到
果時係病村最麻煩,新版都執左好多
病村無乜事
不過仲係好多bug

有人話呢隻似返舊版喎
我見D effect好多都同其他remastered版唔同
左上角佢有寫version number,關唔關事?

其實日版除咗A/B掉轉仲有冇咩掣唔同?例如X/Y有冇掉轉?兩個版都係default X轉單/雙手?

一入game改名已經覺得好仆街,按B出keyboard,入到keyboard按b係cancel出返去
version唔關事,隻game應該係有改過D effect就返switch機能

美版齊語言,日版得日文
其實應該除咗AB確定取消掣之外其他都有得set

最煩係NPC對話,D回答要好小心按
好似一開始整武器個位,按A離開按多吓就跳落街
DOA6會出埋NS版
Source?
出沙灘先再講
有鬼人玩咩
DMM課金驚
https://www.youtube.com/watch?v=cWACtE9JTQ4
SOUL CALIBUR 6 - BOWSETTE vs GANONDORF
晏啲先開post
今個星期26號有red dead redemption 2
不過switch 呢部廢機冇份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞