|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
唔撚係掛
用慣windows 版config點算
我玩呢隻點解要玩ps,畫面又及唔上Xbox one
咁你咪買xbox版囉,我純粹串鳩switch部廢機冇呢類game玩之嘛
R星唔信老任啫
呢隻驚夾硬lag住機降晒fps實玩到
Xbox one 真4K ,switch 玩紙皮
Ps連垃圾紙皮都冇得玩,玩賓周
其實各有各特點,你有你行高畫質寫實路線
我有我行自家ip合家歡遊玩性路線
唔通我又會話其他平台無mario party玩咩
所以唔洗一定要踩其中一個既
同有d人理性講係哂氣,我哂左既氣絕對多過你
都唔係為討論既,又何必理佢呢
有冇得單買個特典
みなさん!
本日から、『カラオケJOYSOUND for Nintendo Switch』で、『ゼノブレイド2 黄金の国イーラ』のエンディングソング「A Moment of Eternity」が歌えるようになりましたも!
ぜひチャレンジしてくださいも! https://t.co/2lEcZRy2VJ
應該唔少良心小店會
大把[black]良心[/black]小店拆開黎買,你放心都得啦
亞洲版=美版=steam版
應該得日版係用返日版制
其實跑制跳制有得set,係確定同取消制無,用慣日版制嘅人玩落就知有咩問題
紙皮呢d垃圾比返垃圾啦
真4k又點?都冇人玩話之佢射火箭啦
Dark souls 葵廣 278連公仔
太陽bb $128
我就算訂埋rdr2 都覺得係咁係度post rdr2嗰條友好on9 純粹屎忽鬼刷存在感其實可以無視
Dark souls好難打,明白咩叫受難啦
你呢d只係鴕鳥心態,唔聽理性討論
想問下有冇模擬經營類好玩
低能買左隻美版dark soul
game dev story
cites: skyline
突然連電視無聲。。。。
Stardew valley都正
呢隻game無得一挑幾打,岩岩連死左4、5次
係不死鎮開頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞