|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
無但港任有註冊
有呀,出左新聞稿架
Pokémon Fans!!
Pokémon Center Singapore is coming to Singapore in March 2019!!

More information will be posted on the Pokémon Singapore Facebook Account in the coming weeks so make sure you follow that page

Link is attached below
https://www.facebook.com/Pokemon.official.Singapore/
香港就得間豆潤hub
有無TWEWY 報價
之前去東京旅行買左隻19吋卡比獸托返香港
香港間hub咩都冇
香港賣嗰D好多都半死貨
一係就一早喺日本買左
K11係咪開返?
個時機場好似有大卡比獸同背背龍嫁
不過有冇人就
無啦啦又提?出面又有人講咩?唔係好覺
咁我以為出面有人提白貓單官司而我又miss左嘛,
少少關咁啦,利申支持老任贏,想睇白貓仆街,
白貓真係當玩家係狗
任豚苟察
監督任豚就算係小圈子都唔可以有任何越軌行為,包括笑其他機,小氣,自嘲
垃圾任天堂,中文系統又無,香港online又無,都唔撚知佢憑咩出大亂葬同動森中文版,依兩隻一隻唔玩online=垃圾,一隻無得打中文出中文版唔知做乜鳩
提sony嘈就算啦
而家講返老任野又嘈
關你撚事咩
上連登勿認真
抽下水冇咩大不了
無話唔比自嘲笑對家,
大家咁做個心會舒服啲既又有乜所謂,
我之係有啲唔慣點解對家個機主post on99咁淨傾自家野咁啫,
咁我又真係有玩任記野想睇下啲資訊,
我講聲唔好意思先以後我自己過濾左佢啦唔該哂

不過見到你打啲咁既野原來你當我係專機小鐵子之流
今集洛克人有幾關設計特別仆街
彈跳果關跳跳吓下面飛隻野上來,仲要無限再生
普通模式平均每關卡我三粒鐘
明明經歷過X/Zero/Zx無理由會咁
之前係咪有件傻鳩話老任要打官司填番唔知邊條數
果d得淡笑就算啦,成萬億現金洗靠告你間愈黎愈摺既手遊廠黎填數?
Btw,其實任貓老任除左個指控技術仲出左d咩力
想佢同自家brand crossover係咪無可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞