|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
想問寵物小精靈果個joycon有無得獨立買?
日本Pokemon center online有
on99
任地獄不嬲都係on99
咁都唔另外出
傻撚左咩
+137%
咪獨立出左囉訓撚醒未
Pokemon centre online益自己友都叫獨立
講緊唔好連限定機咁樣一對咁賣喎
係人都買得點樣叫益自己友你知唔知自己講緊乜
如果我要買既話就要搵game舖上人地個網網購計返運費肯定貴過佢就咁公開發售然後代理返貨啦
咁簡單屌佢老任乜野你都唔明
其實香港舖自有辨法
依家你又屌緊另一樣野 你不如諗清楚先講 坐住個腦講野?
要只係要獨立買對Joy-con
上PKM CENTER買就已經做到
跟住又屌人冇得去舖仔買
屌你到時D舖真係冇賣你再返黎屌鳩我都得
重點係佢唔作公開發售而擺喺佢自家個store 就算香港啲舖仔會上網入貨都一定會貴過其他原裝joycon啦 佢點都要將成本轉嫁返消費者
Center Online咪係人都買得囉你做乜鳩
咁樣唔叫公開發售
發生咩事 咁都有得鬧cls
乜特別版joycon香港一定入日版唔會拎行版咩
行版平過日本送過黎啦
On99無野搵野黎講
switch 出三國七猛將?

google 冇新聞既
無知一問 想問下有無公佈3DS有無得傳D舊寵去LETS GO?
老番都要食冷飯
Kunio-kun: The World Classics Collection adds Double Dragon I-III
雙截龍
再問
有冇人要銀VC個雪拉比特典code,好似係usum用
屈dee係咪以為得game鋪先可以去佢個online store買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞