|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
RDR 2 贏面大D...
game award 已經變左E3 外,最多新game 公佈的show,好期待
2906 限定機 game 波 證件套 fullset
[TF] SanDisk 128GB Extreme PRO A1,V30 667x microSDXC UHS-I U3 4K 100R 90W MB/s (SDSQXCG-128G-GN6MA) HK$ 390

[TF] SanDisk 128GB Extreme PRO A2,V30 170R 90W MB/s microSDXC UHS-I U3 4K (SDSQXCY-128G-GN6MA) HK$ 375

a2係新卡
但平過a1有冇知點解會咁
thanks
恭喜
switch 真係冇撚用,冇game討論要淪落到討論對家game
switch d game垃圾過ps4但都貴d啦
好過d印度game先
邊間先有?
如果淨係想訂隻Game去邊訂好

去Aeon問佢話冇得訂

有啲街舖第一日Hold起嚟炒好撚賤
想問有無方法SWITCH插電腦MON(無HDMI插)
但唔使用DOCK唔使用火牛玩?
我隨便搵間近架咋 應該有賣switch都有
都唔係第一日既事啦
好景間濕鳩夠膽話咩都未知
明明5號官方已經開左訂
走去某間網店問,我問佢有冇特典,佢問翻我咩特典

九成又扣起另外賣
掙扎緊買唔買switch
而家吸引到我嘅game有
party game: mario party, overcook
自己玩: 無雙orochi, 洛克人

仲有無咩理由叫我唔好買
或者仲有咩game吸引
自己玩個到 薩爾達必要啦 10月中darksouls我都等緊 反而無雙期待唔好咁大 始終....
要明白買switch = prefer 便攜 > 性能

鐘意洛克人可以睇下Hollow Knight/ Dead Cells/ Celeste/ Shovel Knight
其他高評價game可以參考
https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/switch/filtered?sort=desc
Rita Ora Discusses The New Pokemon Movie
https://www.youtube.com/watch?v=wiH52c6BVXc
仲諗住隻ns無雙講到咁伏
睇下有無二手執
點知炒到一手538-548
二手都479
點解我隻日版洛克人入左帶變左mega man
有冇人一樣情況
系統轉日文,會唔會出日文
轉左日文佢又變返ROCKMAN 唔該晒
美國叫法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞