|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
話說港任有錢舖天蓋地賣手機GAME廣告都冇錢整好Switch港區服務
所以我覺得xb2係外國好hit真係好利勵 咁既翻譯d人都玩到落去重要鐘意
Xb2個英文配音頂唔順
正傳係好差 但伊拉好左好多 特別係配滅個個 好入戲
有時真係無計
啲動畫係跟日文快慢做
有啲停頓位唔係日文就會好奇怪
變咗有時日文好燃,然後英文件事一慢就變到好做作
所以我覺得xb2係外國好hit真係好勵害 咁既翻譯d人都玩到落去重要鐘意
外國玩家研究佢個戰鬥系統仲深入過亞洲玩家,
呢排我都完全沉迷緊,DOT比起0/1球好玩太多
巴打真係好迷,直逼我玩sp2既時間
日任拍片講fornite嘅
如果唔用虎既話打起上黎又會完全唔同玩法,不過花JD真係又勁又正
亞洲係cygames搞唔關老任事
有無巴打知道邊度有pkm主機訂
3隻6V,5隻5V對項,3隻5V錯項(分別是特攻、物防、特防29-30),1隻5V速度U

18隻錯項低個體

6V
但係玩到兩刀咩
今日打去同順豐講左
佢見我就飛所以特事特辦比我拎先
今晚送到個智能櫃
KT 上調季度表現預測
原因之一係Zelda無雙dx海外表現超出預期

難怪今日Facebook 冇啦啦post左個Wii fit board
今日去左好景見有得訂
香港豐澤定蘇寧2980
如果我部switch有線接續失敗,只連到wifi,換左第二條lan線結果一樣,喺唔買多個lan adapter測試的情況下,我可以點樣判斷到係個hori lan adapter壞左定係switch的usb連接口有問題?
呢隻都有中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞