|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
Mario party去邊間買好?順便想入多對joy con 4個人玩
唔熟行情驚去左黑店
旺角深水埗個頭
如果唔急住玩 可以等下個月joy con bundle
search左,又真係平唔少,等下算
同ps4上年6月出果時同價
咁PS4一樣好撚貴

唔係咩機問題 係唔撚值
左邊joy con 成日自動向下
要點整?
菇底有舊膠 反開少少 伸條飲管入去 吹幾吹 (上下左右都吹一次)
Remastered黎,唔係就咁原作port
宜家個個高清冷飯個價都當新作賣架啦
你估隻隻好似dark souls咁一開波就賣40usd咩
想請問下,買二手SWITCH,有啲咩係一定要檢查?
駁電視正唔正常
手掣正唔正常
開game正唔正常
聲, mon, volume/powe掣
唔work
咁可能係十字制有事
美麗新世界 中文賣緊幾錢
我原本想買黎玩都不了

dsr係應該要賣平 過左咁多年啲glitch你出remastered都唔fix

單純將隻game放上當代家用機賺錢

所謂既4k衰過人地用mod
呢隻都好想入手
但見唔切等跌價先

好似都係用touch screen 玩?
今日aeon開訂pkm switch喎
有無巴打去左
荃灣唔洗排
直接行埋去就訂左?
兩雙款都可以買一部?
唔知點解隻左joycon特別鬆, 有時成隻自己跣左出黎
等緊dark souls偷跑
Yes
Yes
不過貨量唔多,facebook有寫每間鋪幾多貨自己睇
我10點咁岩去到望下,無人
荃灣每款五套可能而家無晒都未定
日版
諗緊Amazon定出街買好
Amazon 賣$325 唔知香港賣幾錢
有一日唔小心部機濕左水之後左邊連joycon個個位怪怪地,一開始以為左邊joycon壞壞地,之後拎左另一個joycon黎試,有時會detect唔到,用左邊粒菇郁會自動變橫向joycon,用右邊粒菇就變左正常直向joycon,上面個情況係2個joycon都插住機,係咪可以宣布返原廠比錢整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞