|Switch/3DS(102)|無雙大蛇3|洛克人11|戰場女武神4|龍珠FighterZ|

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
D 歌唔好再舊d
估到佢會出, 所以hood 住冇買ps4版

今次係味同上次一樣有中文?
你屋企network setup係點?

我試過直插分流器俾ps4同switch

ps4會霸住個實體ip address搞到switch用唔到有線連
官方都未講
AMAZON自己上左架
買左THE 麻雀 中左伏
ONLINE 永遠都係得一個PLAYER同2個CPU既對局 
想等4個人開GAME都唔得
之前一直都用到,係最近捫左一直插落switch個usb位的線出黎再插返入去就detect唔到,不過試左駁落電腦到又連到,即係個dock有問題吧
Amazon 快人一步
你個infra錯左 , 你CARRIER 隻ROUTER 應該係用LAN PORT入返你HUBS 個LAN PORT 先會派LOCAL IP 比你
唔覺你個DOCK 問題
似你問題多D
係我屋企人捫的,所以我叫左佢用佢嗰部switch個dock同我換
TWEWY有偷跑未
插個 usb keyboard 就知個 USB port 有冇壞
買機一個月左右。岩岩玩完八方旅人
轉頭買異度神劍2
兩隻都有玩 兩隻都鍾意

有中文
但CG仲係15格
咁快出到但當初唔一齊出,姐係純粹想d人買完再買多次食盡佢
但你都要睇下你隻game值唔值先得架
Dbz呢d評價好既都話可以咁做姐
你出到黎個個差評個朵臭哂仲邊有人買多次
有D任豚仔忍手冇買咪會中今次伏
PS4 都俾人吊,我諗到豚仔要出手既理由

如果咁都出左,咁笨大隻gundam breaker 有希望
lag 住玩,NS 都無所謂啦XD
有中文
但CG仲係15格
咁快出到但當初唔一齊出,姐係純粹想d人買完再買多次食盡佢
但你都要睇下你隻game值唔值先得架
Dbz呢d評價好既都話可以咁做姐
你出到黎個個差評個朵臭哂仲邊有人買多次
有D任豚仔忍手冇買咪會中今次伏
PS4 都俾人吊,我諗到豚仔要出手既理由

如果咁都出,咁笨大隻gundam breaker 有希望
lag 住玩,NS 都無所謂啦XD

一萬億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞