[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我用佢打ST. 左邊買sane, 右邊美斯
On99咁直接出1.5億買包皮
PSG直頭價都唔駛講即受

但之後後悔咗
衰啲講句 拆人骨有時係好事 自己會易打咗
試過17果時
買Bellerin 於是阿仙奴比Debuchy打正選
買Clyne 於是利搵法拿根打正選

結果兩隊右路係咁放題 次次對親都針著佢條右路來爆
次次轉會窗都唔記得咗包皮呢個人
但我應該要聖誕假先玩到轉會
依家先第二季3月中/4月
幾日玩一場
呢排試用ADAMA踢攻中,入幾多波
屌你射咗19腳先入得果兩球

普巴、包皮、華拉尼,呢三個係近年玩career 組隊必買既大將
普巴真人太鳩 我唔會買
包皮上年因為開save買唔到就成日遺忘咗佢
華拉尼上個轉會窗買咗 但爭唔贏deLigt同chirstensen
新開巴塞
買/scout返啲阿根廷人練
希望4年後幫小花拎world cup
話說PC嘅巴打你地用緊邊隻手制?
自己用緊老翻PS3手制+SCP server crack藍牙落電腦
硬係覺得個latency好大想換個新

有冇好推介?
有樣了
唔鍾意隊野太勁
無挑戰性
覺唔覺更新完d 體力用得好快
求其買個ps4 手制only
之前我用xbox手制 好揸手
黃金依家一舊有找好似
Cm 兩個去到60mins 就開始失蹤 不過都好,可以呢個時候比青年軍出下場
佢更新有寫,用不斷壓迫會扣得好快。
70, 80分鐘老啲直情會扯乾晒 搞到我要轉其他,但都比未更新前扣快咗(感覺)
更新咗之後搞到唔多想出Perisic
本身好好用 內切定落底傳中都得
而家都真係唔敢出 一到60分鐘就開始慢

後備席而家擺多咗快嘅球員用來60/70分鐘換人 如果唔係keep唔到迫搶青防反嘅強
可以改變嘅戰術空間又細咗
唔係太習慣xbox啲制位

不過xbox嘅話係拉線連定藍牙連電腦?
有冇人有玩完Alex hunter
專登開返個save黎買佢
幾日冇玩fifa
今日玩返fps有啲低
lag下lag下搞到比熱刺絕殺
唔知係張顯卡幾日冇玩一時負荷唔嚟定更新完係咁
有呀,用曼聯仲有埋佢個fd添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞