[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Finally 有 Ryan sessegnon

7個1皮
玩完英超 有咩意假 西甲 德甲中游玩
咩隊架
K.R.C. Genk
Sander Berge
比利時聯賽

另外如果唔係玩幼幼potential
推薦國米brozovic
一月又俾人release clause 兩件
幾時有face update
唔set release clause係好事來
除非你條數真係好緊比唔到咁高人工
本身隊入面既人黎
通常我一開新save就幫有release clause既續晒約 remove晒啲clause先
反而我係想set release clause
想感受下比人拗走主力嘅感覺
但係佢永遠淨係肯一個價 冇計傾
咁我唯有唔set等人報價同買家傾好過
上年試過1月比人連拗3個主力
最後一日轉會窗周圍搵人好正
玩17果時試過冬窗臨閂普巴/迪基亞輪住要求離隊
之後急急腳搵人
攪咗兩三個轉會窗先砌翻個form
有冇人st用belotti
用04買左佢
拎左德甲+歐聯神射手
頭鎚勁
我試過臨尾一日得返兩三個鐘甘美治話要走,嗰陣唔知點先可以留得到,之後唔理佢,一完左轉會窗就話轉左去拜仁,仲要勁低轉會費。最後load save同佢續約先冇走到
17買過幾勁 18再買廢過Giroud 19唔敢再買
我買咗Arnautovic
冇記錯17解約金任set唔使同球員傾
我記得巴黎用兩億買斷古圖斯同martial
鏝又用1億買斷rashford
一瞬間冇哂翼鋒
仲有獌用成1億7買Kane
好似嗰個轉會窗有成5億收入
我係Martial同Rashford去咗PSG做隊友
之後回購Martial
不過我迪基亞走我用Butland替
其實甘美治應該有代替品 如果你講17
嗰陣鍾意用佢,同埋比爾連
17嗰時Bellerin基本上係最強右閘 值89
除咗腳下功夫都係麻麻之外近符全能
另外副選揀咗Manquillo 值打到85
算快 Pace有85 有腳法 逆足唔錯而且啲傳中幾準

反而想問有冇人19用過Manquillo 求食評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞