[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
啱啱一月de gea鬧我唔公平
立即送咗佢去猁換alisson
反正de gea免簽返嚟只係唔想比獌續約
今集有無最強兩閘介紹?
用緊alba 同皇馬新買返嚟嗰件
後備就基馬度同利勿浦個阿諾
兩條友 一齊hat trick
遲hat trick 果個拎波
睇Database
RB Potential最高88
Kimmich Cancelo Odriozola 牙諾
LB Potential最高88
得Marcelo同Lucas Hernandez 兩個
屌 電腦d 頭槌下下一頂就入
我猜撚足全場 獲獲俾電腦一頂收皮
球員平均能力78-80, CB頭槌都近80
我都有睇,但始終覺得overall 未必反映到
Btw 右閘最高potential 兩個我都有,
左閘基馬度用落麻麻,係出波靚,防守好差
加上alba 都老,要買hernandez
求其搵個後生 跑得快 唔太矮巳經夠做
我 左右閘80 都無
我都試過morata同世三一齊hattrick
見morata咁廢特登換走世三
但我唔記得邊個入先
我車仔右閘arnold dalot
左閘kolasinac miranda(barcelona)
有時搬kenedy/musonda落嚟頂一兩場
不過都係預比人完爆

絕地反擊
劇本黎 唔洗嬲
疤想買都叫冇咁出面
我車聯賽杯4強鬥阿仙奴
首回合作客輸1:2
次回合返主場先失波但反超4:1
以為贏硬點知完場前失2粒
總比數5:5 輸作客入球
出左1.05
上集兩下射波可以頭鎚彈地 今集應該點禁?
玩迫搶70分鐘己經冇氣
好撚癲
有好多旁述都仲係噏唔出佢哋個名eg Arthur , skriniar, grimaldo
要踢歐聯先有
新果d球員樣仲未update??
歐聯嗰兩個旁述今集先加都齊過用開嗰兩個
裝完個更新檔都係冇新樣嘅
咁更新咗啲咩

利申 ps4
Friday
我更新完見狼隊嗰d更新左
今次果個係星期五
Helder Costa 會有埋真樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞