[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Jorginho 仲係冇真樣
車迷係ea forum 屌到仆街
唉我隻Jorginho上季踢得好好哋重傷
復出咗成年未回復水準仲越嚟越廢
屌 幾撚時改咗轉tactics就會改埋陣
屌你 我對拜仁80分鐘和緊1:1想壓前攻上
之後見到Lindelof係右翼位出現都覺得怪怪地
後尾楊格走甩利雲度夫斯基輸咗一球
一開陣容睇
屌我明明打緊5212 然後你同我轉咗433
呢個真係好撚煩
重點係 排好曬個陣然後又比你打到亂曬
開賽個陣如果唔係同你default一樣 又係會亂郁你啲位
郁位都算 搞到失波先係重點
幾時會有face update
第二季繼續失球停不了
Default 係433
但果場我排咗5212

其實唔好講轉tactic 我一開波個陣啲擺位都會自己打亂曬
Btw頭先走去開翻個fifa17
心諗點解啲野簡單咁多 明明大家都世界級

雖然17扭波啲反應冇19咁快
Update
點解你哋個個都話savic好用
我嗰隻廢到一月一定賣走佢
同夏世三一齊執包伏扯
又唔係我唔放佢 真係冇人報價嘛扭乜計
你唔識用
Not my cup of tea
Gnabry就真係勁 逼到世三由LW改打CM
我放佢係cm造波
放cam 仲屈
兩翼斬中 見佢入左中間屈頭 角球又屈頭
攻中位 同前鋒one two 又單刀
單對單 得住對面中堅 一轉身 又單刀
根本就係bug
開返隊狼隊黎玩
擺佢打cam入超多波
未up 樣既屌
我得cm同cdm位
龍虎切同世三打cm都好活躍
甚至個妖人barco踢cm都唔差
但savic打同一個位就進攻終結者
上季拍morata giroud我當唔關佢事
今晚換做kane martial都一樣唔夾
分手啦
其實想問伊卡迪正確用法應該係點?
買入 訓練一年升能力 賣出
利申17買過一次之後冇再諗過買佢
Nike嗰2對新boot仲未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞