[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
是常識
EA呢方面永遠無進步
每次開新save前都會等埋個update
仲未有update?
2. Ajax Frenkie de Jong 幾好用

我回購Suso 唔識用

打4231

雲拿
文尼 費明奴 沙拿
法賓奴 基達
羅拔臣 vvd 高美斯 taa
Ab

幾好用
There is an Update. Also Downloaded newest squads.

Zaha and Lingard ARE updated.
But no updates on Fulham, Cardiff or Wolves

from 外國論壇
費明奴擺翻攻中真係順眼好多
RUBBSIH EA
添姆雲拿好勁 同意
入球機器 費奴打中場好
搵笨柒
個updates乜鳩都冇😂😂😂
新手想問打WORLD CLASS有冇咩技巧
次次一係和 一係比人炒
成日好易比人偷到波 長定短傳都好易比人攔到
有冇咩SKILL MOVE/射門 必用
我剩係得招L1+FAKE射 用得好
覺得手制要有電好重要
冇乜電嘅話感覺啲反應會特別慢
玩短傳滲透
學防守先 唔好亂咁標波 擺下雙防中
岩岩開個新save
狼隊仲係假樣喎 成GB更新咗啲乜
好似要去setting到download latest squad
都係咁既樣
ea forum屌到仆曬街
暫時update完
淨係見到Bale 哥斯達 Lingard Zaha同幾個有新樣
其他人未有
孫狗都有既
但係muto 同psg個後衛都冇
家用機慘過食屎 次撚次等運到
pc又早有又齊哂
仲要有得加d自家patch
正臭閪ps4
點解唔可以隻game出街之前整好晒啲樣
次次買完又要等佢update
Update完我又要重新開save
已有最新update
去多次squad update 就有齊升班馬
career mode歐聯打完小組賽排第一,之後卡住咗,打完成季都冇16強打,第二季有得打super euro cup,但積分榜仲係上季排緊榜首,咩事

Sorry for 1999
ea出名hea鳩
做左一半就出比人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞