[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我用打比郡
聯賽連杯賽12連勝失4球
Umititi 我反而覺得好撚勁
英超定英冠
其實唔係差,只不過係冇咗FIFA 17果種一夫當關果種感覺
隻game ramos制空勁到
英冠
之前用利記打兩季不敗
所以開新隊玩
狼隊 第一季都英超冠軍了
我同你相反,舊幾集覺得唔好用,今集反而好屈
有冇人都係贏完英超轉左金章之後手袖個sponsor冇左
六尺四果個?好似叫barge (唔記得點串)

好撚勁 硬件齊(高快壯有體能)傳波唔弱 成個後生版馬迪咁
可能係夾嘅人唔同
兩集都係玩曼
17感覺上嘅走位冇咁亂 條防線比較上成直線
19啲走位反而亂亂地 有時會亂咁標波
因為我自問截波唔勁(而家打緊第一季, 中場曼有咩人就有咩人, Rabiot下季先到) 所以好靠對家傳中果時中堅要頂到波走/龍要接到波/禁區要塞滿人 之後打防反
如果中堅啲走位太亂會影響成個防守能力
而且 17走位同反應感覺上快少少
出親巴塞個Arthur都成埸隱形
然後連續兩個月拎英超最佳
我狼隊抽到同祖記 多仔一組
條news寫狼隊lucky draw 係咪on 9
外國論壇話pc 有update 又有新face pack
唔記得貼圖
乜都話係lucky嫁喇

利申 用阿記分組賽已經抽中拜仁
唔洗等16強
唔好再講
防守果時啲人反應慢咗好多 而且亂咁標波
中堅唔知點解會自己走咗上前場進攻
明明乜都冇set過
成套防反戰術比佢ko曬
真心玩到好火
一月...唔可以直接簽條友好ON9...
係咪已經唔係第一集係咁?
係,呢個設定一直都咁戇鳩

成日好想career mode可以同fm合作
另外開左隊維拉利爾
未開季曼城就直接66M 買走個中場
我淨係想加返用錢借人 同 外借買斷條款
屌你老母EA幾時出nike新boot pack呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞