[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
tonali
想問下有冇咩落底傳中右翼同後生中堅好推介?
Pulisic
De Ligt
De ligt 堅勁,角球有頭鎚
想問下如果我玩球員開左個國籍係日本既,但fifa19又冇日本國家隊,咁我係咪永遠冇得打國家賽?
轉玩皇
買icardi 世三
收返james
好有星味
後尾冬窗買咗Perisic同Umtiti
Perisic打左 移咗山齊士去右路

反而Umtiti真心覺得伏伏地 完全唔係fifa17果回事
至於De Ligt, 夏季轉會窗會諗, 想清走Smalling/Jones
一月轉會
用剩27K
上嚟屌下先,點update都係有呢d劇本

1-0 點都入唔到多一球

最後幾分鍾電腦巴塞上身 已經feel到肯定追和
如果80分鐘仲係1-0 就會比人傳中追和
仲有和波 會俾人絕殺
上場大勝強隊

下場就劇本和/反cup 真係好戇鳩
Legendary 都係太易打
用曼聯頭十場聯賽贏晒,一d挑戰感都無
講錯左,應該係Ultimate
d球員個個長期箭咀向上狀態爆滿 最高難度都唔覺難
係間唔中一場劇本波先搞到你輸/和 其他時間正正常常真係冇咩難度
thx

咁有冇後生左閘好用?用緊sessegnon 想揾個後備頂下
劇本到唔想再玩 決定封印隻game一排開新game玩
用勁隊係好易
曼聯fifa 不嬲overrated
仲有佢ultimate 應該改過黎
無一出果陣咁屈你射親係咪都死角 世界波
連續2 場劇本 我都決定停一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞