[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
轉頭就會見第隊買咗佢
全場屌打85分鐘終於入 之後成場冇攻過既對面一斬 我後衛注定唔夠頂1:1 career mode 劇本ho ball
Savic 本身喺拉素時能力唔係好sharp, 轉咗去psg 就進步晒,係時候出手買嚟做sub
無計,如果佢全隊得1 個LB先算,佢一日唔買LB後備你一日都買唔到佢個LB。不過你Mon 實囉,電腦道理上會補咗Depth 唔夠嘅位先。

我見成日我買完一隊個ST,佢就轉個頭買返另一隊件ST補足返
有年電腦獌狗打451但買咗7件前鋒
仲要億億聲咁買我嗰啲前鋒
記得1億7賣咗Kane比佢
個player career真係好on9
幾年都冇改到d on9野
隊波場場都出埋d鳩陣 聯賽出第三龍門
電腦人就永遠唔識傳三角 下下要自己嗌波
好啦 做前鋒出左禁區頂做支點 d人就停哂係後面睇波
真係好撚難玩
仲要如果對著般尼呢啲塞死後場嘅

2日踢2場係咩玩法
我同你一樣
18嗰陣聯賽盃決賽完左兩日後踢一場英超已經好反智,
今次仲癲,英超快車期完就踢決賽,兩日後整多場歐聯16強俾你嘆
岩岩先試完兩日兩場波
一場英甲一場社區盾
之前開左個新save
自己玩巴塞
將全世界勁隊全部扔曬落去英超
每場都好刺激 但太chur 冇得打魚腩
玩左一季冇玩
利申 新手 仲係打緊世界級電腦
世界級電腦都新手
可能我真係好廢 我打咗唔知幾耐先由Professional上到World Class
我唔識skill moves咁制
同埋打世界級都係5-6成勝率架咋
只不過刺激d 好玩d
今集係星期六聯賽盃決賽, 星期日尾場英超
Savic 都痴撚線, 平時擺佢打cm
今日last英超輪換推佢上LAM
入咗5球
問意見
前場太多人想放走個前場換個攻中返來
本身有:LKK Martial 老鼠福 山神
今季簽入:阿拿杜域治 小豆 包皮

可以諗放邊個出來好
山神
你買咗包皮,其他已經wfc
真心包皮一個打曬成條右路
阿拿杜域治係用來想多個制到空嘅前場輪換

至於小豆 純粹搞事姐
walker玩到第3年已經開始跌,仲要得個30歲,迫人換閘...右閘又得幾個潛力高,心水嘅cancelo又冇真樣...本身佢都完美頂替walker
玩到第三年可以即食牙諾
我而家第二季都打到上81/82
一開波即刻放左山神l同kk

現實睇到眼火爆 打機唔想再見到佢兩個
唔係好想拆人骨,反而今次update唔係好多人有真樣有啲失望,意甲,德甲咁多大國腳冇真樣好怪
玩雙曼完全係金錢足球嘅極致 ,乜都用錢解決到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞