[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
應該得c朗退休值得我搵
唔一定同腳,c7同阿蘇同一季退第二季變晒左腳
仲要刷咗好多次先啱workrate同sm weak foot
上兩集搵牙朗重生
屌得3星skill move同埋米八都冇
仲要地中海
唔係掛
好耐無玩重生人
我嗰個係黑人,得米7
谷撚氣刷撚咗半日,結果刷到牙朗雙5星,高/低,牙蘇5星wf, 3星sm, 中/低,收貨
之後有一季利雲轉生又係雙5星,高/低
如果玩完alex hunter,係咪會可以喺career mode度用到?
同埋係會去左邊一隊?
好似要重開save
Set 球探指令

Jorginho受傷 Pedro隱形 Morata入球荒都有份提名 係Gnabry真係勁 Giroud 13場入12球但有7球係歐霸
仆街
ea呢d有整開sim既
都無得比人自己整樣
整樣根本係講緊好撚多代前既pes已經有
其實真係on79!!
個個月都得我隊波d人入選
Pes2013成日幫領隊換名換樣當炒人

Pes嘅career mode就係球隊為主
Fifa嘅career mode就係領隊角度
但偏偏pes有得轉樣fifa冇 搞笑
我未開始玩career ,問定先
點樣刷
點樣同朋友4v4
8個人想訓練 又打唔贏其他人
6月29號save多個copy, 然後到下一季,搵返轉生球員,如果weak foot skill move work rate唔啱心水就load返save再到下一季係咁刷,因為轉生球員數值唔係set死

巴打好有毅力
屌⋯⋯我玩switch版
重玩第二次,又係卡第二季simulation
重玩第三次,買返ajex個de ligt
屌,點解無咗個promising logo?

我第一次四個入選
今集好似好難傷咁嘅
上集郁啲都收咧
可能有bolt用
Pace 99 , Spirit speed 99 , shot 60

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞