[PC/PS4/Switch]Fifa 19 Career 討論區 2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
L2 volley射
再唔係 你想了起之後 再dick後射又得

不過太複雜 我都係彈後遠射算數
Drop kick 易入過就咁射
唔知做乜9我個save隻Werner自己升到跑速99
ps4
第一個轉會期完
load唔到去9 月
Cls d bug多撚到 陣容換唔到人 d位置掉轉哂又掉唔返岩 想退出又退唔到 一定要熄game
積分榜 我37場86分 第二位 36場82分
我踢完37場播奪冠片

鏝同刺行軍速度好撚快
開左career 黎玩玩左接近廿場都冇injury同埋手球...

但係去番career主畫面又唔見有得較injury on/off,淨係較到injury frequency果d

想問下係咪要出番主畫面個gamesetting搞??
如是者,set完之後係咪要重新開一個new career save先得???
唔識走位又真係事實
巴打玩咩難度?
我想問呢 我玩嘅係球員職業生涯
我見d球員過30歲就會跌能力值
但我個人仔到31歲能力值都係keep住93
有冇方法令佢跌能力值?
試下過左個轉會期唔好開inbox住…我之前都係咁…過左個轉會期一開inbox就輕機
點解我熄左Fifa教練個適時射門會冇左顯示
開左又比佢啲字阻住
係career個游戲設定較高個受傷頻率
我之前較60已經場均傷一件
依家較53,5-6場傷一件
之前fifa18 user/cpu用番default 50都已經係隔5-7場就已經有傷

而家default50踢左好多場又冇傷又冇handball
先覺得奇怪
一定要開先有
熄咗佢可以睇隻腳掂波果下㩒第2下
啱啱作容奪冠無奪冠片
係咪要返主場先有
我都係咁
屌我係咪中左bug d青訓全部借唔出 幾間球會都破裂
試過我出晒100%人工都唔得

D 青訓係永遠唔肯被外借
外國foru 屌到仆街
想問下 如果r3買曬d野 係咪唔會再有?
s/l 大法成功咗
即係點
IF Pickford....49250入左
有冇辦法溝淡番?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞