老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

我成日去大冒險家食飯,見佢地好忙

因為大冒險好食

EC一定好忙 Aland間halal food又唔撚開
同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

就算平時返工係入口附近guest問邊間好食
我都會照答EC

行死佢地
btw皇室d質素一般都咁多人食,係咪單純佢個位置近

酒店工時長到仆街
比得高人工你緊係有原因

真心覺得酒店嘅人閪d
樂園嘅人好d
無謂為幾蚊去搞到自己唔開心
寧願低幾蚊做得開心,長

搭單問F&b 樂園好唔好做?會唔會忙到仆街

好睇你邊間,如果火箭我覺得輕鬆,但皇室就好忙會死
除左餐廳仲有odv户外小食亭,賣水爆谷小食之類

搭單問F&b 樂園好唔好做?會唔會忙到仆街

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

a land果間我想佢開,因為喇沙幾好食,我都同朋研究過點解a land 2間餐廳都唔開,我地覺得果邊聚唔到人
想問下其實俾唔俾帶野食同野飲入園架

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

彗星 同 笑像其實都唔差 岩香港人口味

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

我覺得係

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

我覺得係

做過皇室 忙撚到仆街
但係有個同事話佢好鍾意係皇室做
想留係皇室

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

我覺得係

做過皇室 忙撚到仆街
想留係皇室

自己鍾意咪得
其實迪士尼真係好正
同啲同事一齊打仗嘅感覺
但呢度唔係我追求嘅未來
Call sick冇醫生紙會點?

睇你帶咩。有玻璃瓶,易變壞野食就一定唔得
麵包,餅,糖,汽水未試過唔得。
雖然樂園守則寫明唔畀帶

當你no show

行死佢地

我覺得係

做過皇室 忙撚到仆街
想留係皇室

Me2 仲有個19經理真係世界級

雖然樂園守則寫明唔畀帶

想自己整三文治帶入去

雖然樂園守則寫明唔畀帶

想自己整三文治帶入去

見過有人帶滷水雞翼

雖然樂園守則寫明唔畀帶

想自己整三文治帶入去

見過有人帶滷水雞翼

睇你好唔好彩
你用個有色袋包住佢睇唔到就應該ok
我記得罐裝飲品都唔得
見過有人飲 我會叫佢快啲飲埋佢

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

EC啲嘢食最抵食
大部份食物都唔係直接攞貨翻熱 好多加工程序 仲要唔貴

利申:前EC, Corner kitchen helper

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

EC啲嘢食最抵食

入園必食!係衰在位置有d遠,次次都要行10至15分鐘

因為大冒險好食

同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

我都會照答EC

行死佢地

EC啲嘢食最抵食

其實佢比起火箭唔算平,不過食過幾間佢的確係最好食,我最鍾意海南雞飯

同事係咪兩日無翻,call咗1日,另1日搵人食?

同事係咪兩日無翻,call咗1日,另1日搵人食?

正常會追瘦你
無就要簽野
過埋星期日淡季來了
過埋星期日淡季來了

唔怪喇,見好多遊樂設施都係2-3月整
過埋星期日淡季來了

Pt可以準備搵多份pt
過埋星期日淡季來了

Pt可以準備搵多份pt

已走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞