老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
搞乜黎

啲代購痴線架嗰時咁啱係我上呢批新貨行都未行到個架放上去已經俾佢地搶曬,如果唔係自己留左隻收工買我諗呢排都咪洗想買到

唔係exact7ly係圖入面班人但係都係代購走水貨嗰啲
搞乜黎

啲代購痴線架嗰時咁啱係我上呢批新貨行都未行到個架放上去已經俾佢地搶曬,如果唔係自己留左隻收工買我諗呢排都咪洗想買到

聽講今次復活節既公仔搶得勁過上年
搞乜黎

有6折比ma定係單純公仔吸引?見ig有唔少代購放哩隻公仔
想問rpt可唔可以帶人入park?
想問rpt可唔可以帶人入park?

Pt冇mgp帶人 得ft有
搞乜黎

有6折比ma定係單純公仔吸引?見ig有唔少代購放哩隻公仔

無6折,只係俾公仔吸引,不過又真係幾靚嘅
Spt放工早左幾分鐘打卡會點扣?

乜會扣咩
數學系grad想報revenue management and analytics個grad trainee programme
有咩要準備

乜會扣咩

琴晚46分打左卡 但Kronos 當我返到00分咁好既

乜會扣咩

琴晚46分打左卡 但Kronos 當我返到00分咁好既

因為我地打卡係每15分鐘當一節,你個更收00分你最早可以46分打卡
同你番工可以早15分鐘打卡一樣道理
例如你番900,846就可以打卡番工
最近狂被 ER
心淡了
最近狂被 ER
心淡了

邊個lob
最近狂被 ER
心淡了

邊個lob

A&gs
最近狂被 ER
心淡了

邊個lob

A&gs

淡季 正常嘅
最近狂被 ER
心淡了

邊個lob

A&gs

淡季 正常嘅

我個land無喎
我都好撚憎啲ma 個個排住張卡好似好撚威。
係度問拎貼紙,冇哂又西面。
上年halloween佢地進化到自己開greeter 啲櫃桶拎棉花糖。

仲有好撚出名個一家人,佢次撚次入黎就有一班經理跟住
上年halloween佢地進化到自己開greeter 啲櫃桶拎棉花糖。

聽落都好威風bo

聽落都好威風bo

唔洗俾錢就有dts 正呀
數學系grad想報revenue management and analytics個grad trainee programme
有咩要準備

同問

睇pins班仆街都好撚乞人憎
要睇pins唔識開聲問?眼甘甘望住你lanyard幾分鐘 尤其d男人望 好撚尷尬
再唔係專揀d你好撚忙既時候話睇pins/攞貼紙on9

睇pins班仆街都好撚乞人憎
要睇pins唔識開聲問?眼甘甘望住你lanyard幾分鐘 尤其d男人望 好撚尷尬
再唔係專揀d你好撚忙既時候話睇pins/攞貼紙on9

黎緊pin trading

係咪好似係一家三口?
佢地入親黎都會搵啲野玩cm
搞到成個park等佢一家

爆谷都唔曉爆 應該要驗腦
做咁耐 odv老屎忽確係最仆街
odv係擦鞋仔天下

唔識爆爆谷就整棉花糖啦 記得帶髮網

我係前rpt 確實係odv做得新人就預左比人點去做野

係m4,t2 呢啲新人一定係整棉花糖同洗爆谷機

絲打你仲有做? m4同m2差唔多係收最尾 m5就以前幾好做

轉左lob 囉 m5緊係好做啦 又唔使洗爆谷機

你係幾耐之前做odv 我可能識你
利申 14年quit

我對新人好好架喎 一齊hea
利申 前ft

係咪好似係一家三口?
佢地入親黎都會搵啲野玩cm
搞到成個park等佢一家

點解會有經理做跟班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞