老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
你地班仆街 可唔可以唔好再搵我同另一個e字頭既lead比較呀 我知佢比較受你地歡迎 自從佢去左酒店之後 你地好多人都話好掛住佢 想佢快啲番黎 你地班仆街到底有無放我在眼內? 今日放工係寫字樓原本諗住同e字頭經理講尻e字頭lead壞話 仆你個街 條撚樣無啦啦番左黎 仲快我一步搵e經理告我狀 屌你老尾呀 any肥 我下個月就去大阪 你地班仆街同我小心啲 只要我一施展華麗轉身 你地啲錢就會轉哂入我褲袋

收手啦施主

成班人都on99 每日就好似有幾十部atm任我提款 啲錢咁容易搵 點會咁快就收手呀 而且所有經理都咁撐我 想整死我?除非太陽從西邊升起啦
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽

係96但不是79

認真問,點係到捱咁多年

我做好短咋
米奇番咗一個月鬆d就冇做
火箭做得長d但番嘅日子少
兩份都完唔到約

1字頭,6位數喎

果個係我同學出生日期黎
迪士尼人工邊有咁高
同埋我spt黎
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽

係96但不是79

認真問,點係到捱咁多年

我做好短咋
兩份都完唔到約

1字頭,6位數喎

果個係我同學出生日期黎
迪士尼人工邊有咁高
同埋我spt黎

頂以為sap 冇野lu

嘩,老屎忽

係96但不是79

認真問,點係到捱咁多年

我做好短咋
兩份都完唔到約

1字頭,6位數喎

果個係我同學出生日期黎
迪士尼人工邊有咁高
同埋我spt黎

頂以為sap 冇野lu

屌你我都嚇左嚇
六位數 一字頭
都咁謙虛話做得唔耐
酒店F&B真係好撚多西人
有條中女叫nicxlx差撚到呢 成撚日係到罵人
有新人比佢罵到勁驚 人地都係返左唔係好耐就預人乜7都識曬
返工好撚驚part中佢
流失率高除左辛苦之外,西同事好似佢咁佔好大比率

屌 好認同 t _ _ g就係大大個人版

ODV老屎忽真係西過狗
呢到有冇巴絲著藍色格仔衫?

終於有講。原來有藍格仔衫

藍色格仔衫好似唔洗對客

係咪講緊FS/MB啲同事

佢地好似係叫technician
借衫個到新加左d名

我重以為Technician上下都係淨色深藍

深藍果d好似係Ent
呢到有冇巴絲著藍色格仔衫?

終於有講。原來有藍格仔衫

藍色格仔衫好似唔洗對客

係咪講緊FS/MB啲同事

佢地好似係叫technician
借衫個到新加左d名

我重以為Technician上下都係淨色深藍

深藍果d好似係Ent

一直覺得MB同事好偉大
我地放工佢地先開工 第二朝又見到佢地搭老鼠車走
日夜顛倒
仲有幾多高質靚仔

千忻唔好咁諗自己
我地成日都call custo幫拖,parade/fireworks 有起事上來 無你地都唔知點算

仲有 team d 同wdi 班呀姐對住Custo 就西口西面 叫佢多飯就好似搶佢錢咁 但班Ent 同佢地講話岩岩出完parade 好攰好肚餓呀 班呀姐就自動自覺幫佢地多飯 或者對著便服個班友就鬼咁好禮貌

D呀姐係咁 對住所有on costum嘅人都係咁西 對住班back office 叫佢吠兩聲都沖出來吠呀

好撚閪 做前線好失禮你咩

前線先係最重要

我都覺得custo既同事好偉大
不過team d啲姐仔真係好西
平時食黃金磚咪有煉奶既 有一次佢無落比我 我就話可唔可以加煉奶比我 佢話加2蚊先有得加

2蚊都要搶

仲要唔止我一個聽過呢樣野
真係睇左佢地心情做人

仲有 team d 同wdi 班呀姐對住Custo 就西口西面 叫佢多飯就好似搶佢錢咁 但班Ent 同佢地講話岩岩出完parade 好攰好肚餓呀 班呀姐就自動自覺幫佢地多飯 或者對著便服個班友就鬼咁好禮貌

D呀姐係咁 對住所有on costum嘅人都係咁西 對住班back office 叫佢吠兩聲都沖出來吠呀

前線先係最重要

平時食黃金磚咪有煉奶既 有一次佢無落比我 我就話可唔可以加煉奶比我 佢話加2蚊先有得加

2蚊都要搶

真係睇左佢地心情做人

搶錢未試過
但態度真心差
back office嗌多汁就得
我地叫多汁就話冇得咁配
屌你 比多少少汁好似蝕咗佢咁

前線先係最重要

2蚊都要搶

真係睇左佢地心情做人

搶錢未試過
但態度真心差
我地叫多汁就話冇得咁配

係team d先咁 其他location啲canteen有啲呀姐好好

前線先係最重要

2蚊都要搶

真係睇左佢地心情做人

搶錢未試過
但態度真心差
我地叫多汁就話冇得咁配

係team d先咁 其他location啲canteen有啲呀姐好好

MP收銀同廚房姐姐都好好人
認真 可以食哂唔同後台嘅canteen係咪得odv同custo可以咋 佢地件衫好似可以行遍全世界
認真 可以食哂唔同後台嘅canteen係咪得odv同custo可以咋 佢地件衫好似可以行遍全世界

借得多係去唔同location都得 我計埋hotel差一個canteen就食勻晒

實q,ent,mb,fs,gf其實好多

除左hotel, 已經食晒back land既canteen

以前係ENT已經食晒咁多間

Inbe無撚敵
Inbe狗飯再加埋有個阿姐萬年發夢
叫少飯無少飯 呢秒話要A個餸下秒裝B俾你
叫走冰就俾啲冰你 走水照落水
唔係話唔體恤人地做野辛苦
但次次撞著佢都一定會發生呢啲事

以前我地會特登搭車去唔同canteen食
你地班仆街 可唔可以唔好再搵我同另一個e字頭既lead比較呀 我知佢比較受你地歡迎 自從佢去左酒店之後 你地好多人都話好掛住佢 想佢快啲番黎 你地班仆街到底有無放我在眼內? 今日放工係寫字樓原本諗住同e字頭經理講尻e字頭lead壞話 仆你個街 條撚樣無啦啦番左黎 仲快我一步搵e經理告我狀 屌你老尾呀 any肥 我下個月就去大阪 你地班仆街同我小心啲 只要我一施展華麗轉身 你地啲錢就會轉哂入我褲袋

收手啦施主

成班人都on99 每日就好似有幾十部atm任我提款 啲錢咁容易搵 點會咁快就收手呀 而且所有經理都咁撐我 想整死我?除非太陽從西邊升起啦

呢位唔知巴定絲嘅同事
可以收手啦
已經累到其他同事
白金會員留名聽迪士尼黑暗野

Inbe無撚敵

Inbe 啲湯真係幾好味嘅⋯不過啲姐姐就

Inbe無撚敵

以前有個大陸妹好撚正
又大波

收手啦施主

呢位唔知巴定絲嘅同事
可以收手啦
已經累到其他同事

同事 好明顯我係絲啦 咁都要懷疑?

Inbe無撚敵

以前有個大陸妹好撚正
又大波

阿YU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞