老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
某大land某幾個cm真係好撚閪
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

成班辣殺閪女人
成日閪口閪面
d老屎忽自己勁小圈子
對d新人閪到冇朋友
明明自己教得唔好或者冇講過
轉頭做錯又怪我 on99
食屎啦你班賤人
有無人試過出少左糧 應該打邊個電話

有同事試過 佢同返lead講 不過之後唔知點
有無人試過出少左糧 應該打邊個電話

我都出少左,不過睇翻糧單,dklm將我幾個鐘人工擺落老強(僱員強制性咩咩金 )度
Pt供乜9老強

做撚到燥

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

同你一樣兩個牌,不過quit咗

MP3?

同事不要自爆
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

成班辣殺閪女人
成日閪口閪面
d老屎忽自己勁小圈子
對d新人閪到冇朋友
食屎啦你班賤人

邊個大land同咩lob
一星期返1日 淨係熟到1,2個

返1日?intern?

返1日仲爽喇,又有得去春茗
得spt先無得去
想問下煙火預區除咗白金人仲會有啲咩人入到去因為今日好多人
想問下煙預區除咗白金人仲會有啲咩人入到去因為今日好多人
想問下煙花預留區除咗白金人仲會有啲咩人入到去因為今日好多人

好似係plaze in 食唔知咩都有得留位 同埋有錢佬團 Disney tour 都有

上網book左既ma
係酒店買左個三日兩夜package既guest
係corner cafe消費夠指定金額既guest
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

成班辣殺閪女人
成日閪口閪面
d老屎忽自己勁小圈子
對d新人閪到冇朋友
食屎啦你班賤人

F land
咩lob唔講啦 廢事自爆
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

成班辣殺閪女人
成日閪口閪面
d老屎忽自己勁小圈子
對d新人閪到冇朋友
食屎啦你班賤人

F land

又係f land

返1日?intern?

得spt先無得去

冇去
3唔識7 去來把撚
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

成班辣殺閪女人
成日閪口閪面
d老屎忽自己勁小圈子
對d新人閪到冇朋友
食屎啦你班賤人

F land

又係f land

點解咁講

返1日?intern?

得spt先無得去

冇去
3唔識7 去來把撚

我地舖嗰嗰去左,仲以為intern都應該會去
Btw啱先嗰lead whatsapp我話我都有得去,有啲感動
仆街冇帶皮鞋返工 點算
仆街冇帶皮鞋返工 點算

著住雨鞋先
男仔著長褲嘛
仆街冇帶皮鞋返工 點算

著住雨鞋先
男仔著長褲嘛

好彩有人江湖救急 本身都想著雨鞋
其實f land 嘅文化一早去哂其他land
例如tgm 咁 首先呀頭又咩都唔理準備退休feel
之後搞到啲經理全部都開始亂鳩咁來 雙重標準
啲同事全部要埋堆 唔埋堆就玩死你,排斥你
對自己熟人就隻眼開 隻眼閉 唔熟就由disney look 到operation 上都捉鳩你
靠人事上位見得大多 有個做rpt 轉左ft 唔夠一個月就上lead
遲啲再講
仆街冇帶皮鞋返工 點算

著住雨鞋先
男仔著長褲嘛

好彩有人江湖救急 本身都想著雨鞋

locker 上面唔係都有好多鞋咩
利申 唔敢著同有同事試過比人偷左對鞋
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

成班辣殺閪女人
成日閪口閪面
d老屎忽自己勁小圈子
對d新人閪到冇朋友
食屎啦你班賤人

F land

都係得果個lob 姐

但我朋友又話d人ok幾好,仲話我唔怕曬就可以去考慮下

冇做返三五七年都唔洗諗住同班人真係熟到

特別係D RPT
似住自己做得耐所以可以點SPT做野
禮貌又差以為自己識炒爆谷可以得天下咁撚樣

咁大反差嘅
但我朋友話d人幾好,係人好多,日日都唔同人,同埋難同d人熟

對d spt好咪都係偽善 咪又係小圈子一堆 最後做完第二張約就quit左 話就話果時暑假唔想咁熱 問心果句係啲同事搞到唔好做 工作環境辛苦都係其次
依家去左做另一個又係日日都唔同人既lob 果度啲人nice好多 做spt都容易同大家打成一片

爆谷都唔曉爆 應該要驗腦
做咁耐 odv老屎忽確係最仆街
odv係擦鞋仔天下

唔識爆爆谷就整棉花糖啦 記得帶髮網
對自己熟人就隻眼開 隻眼閉 唔熟就由disney look 到operation 上都捉鳩你
靠人事上位見得大多 有個做rpt 轉左ft 唔夠一個月就上lead
遲啲再講

癡線,一個月上lead位
留名睇G.I.
遲啲再講

癡線,一個月上lead位
留名睇G.I.

咁佢都做過下trainer 嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞