老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
team d係行政大樓果間?

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

無論短頭髮或者帶眼鏡個個都好撚串

我覺得女冇乜,係個男有時態度幾差,想要走冰汽水比佢話要多d就買罐,走冰個份量唔會多

咁串架咩

可能佢見個個都係咁

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

我覺得女冇乜,係個男有時態度幾差,想要走冰汽水比佢話要多d就買罐,走冰個份量唔會多

咁串架咩

可能佢見個個都係咁

其實員工對返員工係咪另一種態度
我做客無遇過啲串既員工
ODV既lead係咪仍然咁仆街同垃圾

有唔仆街同垃圾過咩

自己係disney做過3次spt
3次都唔同LOB
係得ODV既lead仆街
其他都對人好好

但我朋友又話d人ok幾好,仲話我唔怕曬就可以去考慮下

冇做返三五七年都唔洗諗住同班人真係熟到

好彩我同食開個間canteen個呀姐幾熟
成日比勁多餸

我講緊o_v d人 你講乜撚野餐廳呀姐
Team D啲野食起碼好食d同多d選擇先
酒店canteen果d狗飯真係
不過酒店canteen d職員多數都幾好人

有唔仆街同垃圾過咩

3次都唔同LOB
其他都對人好好

特別係D RPT
似住自己做得耐所以可以點SPT做野
禮貌又差以為自己識炒爆谷可以得天下咁撚樣

咁大反差嘅
但我朋友話d人幾好,係人好多,日日都唔同人,同埋難同d人熟

對d spt好咪都係偽善 咪又係小圈子一堆 最後做完第二張約就quit左 話就話果時暑假唔想咁熱 問心果句係啲同事搞到唔好做 工作環境辛苦都係其次
依家去左做另一個又係日日都唔同人既lob 果度啲人nice好多 做spt都容易同大家打成一片

有唔仆街同垃圾過咩

3次都唔同LOB
其他都對人好好

特別係D RPT
似住自己做得耐所以可以點SPT做野
禮貌又差以為自己識炒爆谷可以得天下咁撚樣

咁大反差嘅
但我朋友話d人幾好,係人好多,日日都唔同人,同埋難同d人熟

對d spt好咪都係偽善 咪又係小圈子一堆 最後做完第二張約就quit左 話就話果時暑假唔想咁熱 問心果句係啲同事搞到唔好做 工作環境辛苦都係其次
依家去左做另一個又係日日都唔同人既lob 果度啲人nice好多 做spt都容易同大家打成一片

爆谷都唔曉爆 應該要驗腦
做咁耐 odv老屎忽確係最仆街
odv係擦鞋仔天下
Team d燒味師傅有個好撚串

西口西面咁 叫佢多飯好似想搶錢咁 成撚日又唔見左人 要叫佢既同事搵佢出黎先有燒味食 正宗撚屌

有個阿叔態度係勁閪 有個後生啲就好少少
一星期返1日 淨係熟到1,2個
過埋星期日淡季來了

真係
咁spt係咪好多時都會cut更

ys

新年工半嗰陣試過俾佢cut左一個鐘

講起工半就好期待出糧
工半果陣忙到飛都cut

嗰排預左好多人手返加上有啲靜,一cut就cut左兩個
Team D啲野食起碼好食d同多d選擇先
酒店canteen果d狗飯真係
不過酒店canteen d職員多數都幾好人

以前番酒店覺得早餐幾有質素,中午就 都係帶飯算

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

係我就屌柒佢 汽水你屋企架 同埋走冰咪少d汽水囉 你唔撚加俾我都得架 洗唔洗咁串呀 屌 如果唔係驚佢係我野食度加料 我日撚日去屌柒佢

屌同佢講可樂冰底,條八婆俾杯有冰可樂再加杯冰。
其實係我on9應該叫可樂走冰冰底

屌我都試過佢咁俾我 弱撚智
依d人試下出去park做呀 睇下班ma去唔去city hall 投訴到你暈

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

咁串架咩

可能佢見個個都係咁

其實員工對返員工係咪另一種態度
我做客無遇過啲串既員工

一定係 因為迪士尼係賓客至上 你員工投訴員工理撚得你

西口西面咁 叫佢多飯好似想搶錢咁 成撚日又唔見左人 要叫佢既同事搵佢出黎先有燒味食 正宗撚屌

帶金頸鏈個呀叔最串

帶金頸鏈個呀叔最串

係咪alan
Team d其他燒味佬都好人
得佢一個串過馬撚
企係度超過三秒唔講食乜就串鳩你
你本身同人講緊野講埋嗰句都唔撚俾㗎

帶金頸鏈個呀叔最串

呢個反而係樣閪但態度無乜野我覺得
最串果個等我返去留意下name tag

返1日?intern?

帶金頸鏈個呀叔最串

係咪alan
得佢一個串過馬撚

個d廚房佬 包括個d呀姐 連名牌都唔撚帶

返1日?intern?

帶金頸鏈個呀叔最串

係咪alan
得佢一個串過馬撚

個d廚房佬 包括個d呀姐 連名牌都唔撚帶

有時做到燥燥地食個飯都比佢地屌都想屌返佢地
某大land某幾個cm真係好撚閪
好似欠撚左佢咁

講多啲 想知

做撚到燥

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

同你一樣兩個牌,不過quit咗

MP3?

做撚到燥

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

MP3?

以前做R1

做撚到燥

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

MP3?

以前做R1

走咗幾耐?
依家番R1好撚辛苦

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

MP3?

以前做R1

走咗幾耐?
依家番R1好撚辛苦

有無人試過出少左糧 應該打邊個電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞