老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
酒店F&B真係好撚多西人
有條中女叫nicxlx差撚到呢 成撚日係到罵人
有新人比佢罵到勁驚 人地都係返左唔係好耐就預人乜7都識曬
返工好撚驚part中佢
流失率高除左辛苦之外,西同事好似佢咁佔好大比率

屌 好認同 t _ _ g就係大大個人版

之前四個PL,E/K/N見你拉晒龍都會幫你企出餐位清龍
係得T呢個垃圾理撚得你死,最叻咪就係食煙、對住3條8刷鞋同華麗轉身

巴打我好似早過你 嗰時E仲係pt

但以PL黎講佢算係唔差,僅次於N之後
岩岩升左代PL個J又係垃圾

垃圾?parklead唔係企係到睇人做 唔通落手幫你地做 唔係做parklead泥做咩 一定係我坐正嫁啦

你又好向左走向右走岩喎
you win
各位前線手足今曰好大雨
但想問f&b係咪收好夜 追唔到老鼠車?

唔會 10點幾最遲
你地班仆街 可唔可以唔好再搵我同另一個e字頭既lead比較呀 我知佢比較受你地歡迎 自從佢去左酒店之後 你地好多人都話好掛住佢 想佢快啲番黎 你地班仆街到底有無放我在眼內? 今日放工係寫字樓原本諗住同e字頭經理講尻e字頭lead壞話 仆你個街 條撚樣無啦啦番左黎 仲快我一步搵e經理告我狀 屌你老尾呀 any肥 我下個月就去大阪 你地班仆街同我小心啲 只要我一施展華麗轉身 你地啲錢就會轉哂入我褲袋

唔會 10點幾最遲

因為今日見工佢話有機會追唔到,又話翻早要6點半
係咪真係要翻6點半?
呢到有冇巴絲著藍色格仔衫?

終於有講。原來有藍格仔衫

藍色格仔衫好似唔洗對客
有無rt既柒頭們

唔會 10點幾最遲

係咪真係要翻6點半?

你番酒店收夜有時係會追唔到老鼠車

藍色格仔衫好似唔洗對客

係咪講緊FS/MB啲同事
酒店F&B真係好撚多西人
有條中女叫nicxlx差撚到呢 成撚日係到罵人
有新人比佢罵到勁驚 人地都係返左唔係好耐就預人乜7都識曬
返工好撚驚part中佢
流失率高除左辛苦之外,西同事好似佢咁佔好大比率

屌 好認同 t _ _ g就係大大個人版

之前四個PL,E/K/N見你拉晒龍都會幫你企出餐位清龍
係得T呢個垃圾理撚得你死,最叻咪就係食煙、對住3條8刷鞋同華麗轉身

巴打我好似早過你 嗰時E仲係pt

但以PL黎講佢算係唔差,僅次於N之後
岩岩升左代PL個J又係垃圾

垃圾?parklead唔係企係到睇人做 唔通落手幫你地做 唔係做parklead泥做咩 一定係我坐正嫁啦

你又好向左走向右走
you win

唔會 10點幾最遲

係咪真係要翻6點半?

你番酒店收夜有時係會追唔到老鼠車

好崩潰啊諗起追唔到車,要搭公司車出旺角,唉
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到
整左啲新game d guest煩到仆街

藍色格仔衫好似唔洗對客

佢地好似係叫technician
借衫個到新加左d名
你地班仆街 可唔可以唔好再搵我同另一個e字頭既lead比較呀 我知佢比較受你地歡迎 自從佢去左酒店之後 你地好多人都話好掛住佢 想佢快啲番黎 你地班仆街到底有無放我在眼內? 今日放工係寫字樓原本諗住同e字頭經理講尻e字頭lead壞話 仆你個街 條撚樣無啦啦番左黎 仲快我一步搵e經理告我狀 屌你老尾呀 any肥 我下個月就去大阪 你地班仆街同我小心啲 只要我一施展華麗轉身 你地啲錢就會轉哂入我褲袋

收手啦施主
各位前線手足今曰好大雨

custo手足表示濕撚晒

藍色格仔衫好似唔洗對客

佢地好似係叫technician
借衫個到新加左d名

我重以為Technician上下都係淨色深藍
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽

係96但不是79
custo有個女仔又高又瘦,勁靚

Custo 都好多靚女架 做得Custo 既都娶得過 起碼唔怕污染 唔太港女

係呀 幾污糟我地都見過
但好似成日都比人忽視左呢個部門 有時都搞到返工自尊心低

其他lob見到custo多數都係佢地pan n boom既時間 所以比人感覺custo好hea

panboom時間真係悶既 但忙起上黎就做到成隻狗咁

千忻唔好咁諗自己
我地成日都call custo幫拖,parade/fireworks 有起事上來 無你地都唔知點算

guest flow ?
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽

係96但不是79

認真問,點係到捱咁多年
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽

係96但不是79

認真問,點係到捱咁多年

我做好短咋
米奇番咗一個月鬆d就冇做
火箭做得長d但番嘅日子少
兩份都完唔到約
題外話

樓豬係咪199679
係第2個POST度見到

嘩,老屎忽

係96但不是79

認真問,點係到捱咁多年

我做好短咋
米奇番咗一個月鬆d就冇做
火箭做得長d但番嘅日子少
兩份都完唔到約

1字頭,6位數喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞