老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
custo有個女仔又高又瘦,勁靚

Custo 都好多靚女架 做得Custo 既都娶得過 起碼唔怕污染 唔太港女

係呀 幾污糟我地都見過
但好似成日都比人忽視左呢個部門 有時都搞到返工自尊心低

其他lob見到custo多數都係佢地pan n boom既時間 所以比人感覺custo好hea

panboom時間真係悶既 但忙起上黎就做到成隻狗咁

千忻唔好咁諗自己
我地成日都call custo幫拖,parade/fireworks 有起事上來 無你地都唔知點算

guest flow ?

有無同事琴日見到補習名師丫丫同佢條team入黎玩
聽其他cm話佢地好多要求好麻煩,d lead買佢地怕怕之後有事,所以有咩要求都比佢地
原來阿婷係啲咁嘅人
不過odv PL黎講N真係算最好果個

我係咩人?夠膽你就講 信唔信我日日調你去皇室抹枱

我走左兩年啦師姐 我做緊果陣你仲係Host1咋
好似講多左㖭

唔明咩嚟架

Aland tland fanland 有cart game 玩

應該無玩過

去玩下😂😂你有白金些卡嘛

cart game係咪渣車game

No ar cart車變左啲game😂

小弟不才,其實唔明你講緊乜game

上hkmsg 到睇睇你就會明啲

前線先係最重要

我都覺得custo既同事好偉大
不過team d啲姐仔真係好西
平時食黃金磚咪有煉奶既 有一次佢無落比我 我就話可唔可以加煉奶比我 佢話加2蚊先有得加

2蚊都要搶

仲要唔止我一個聽過呢樣野
真係睇左佢地心情做人

搶錢未試過
但態度真心差
back office嗌多汁就得
我地叫多汁就話冇得咁配
屌你 比多少少汁好似蝕咗佢咁

係team d先咁 其他location啲canteen有啲呀姐好好

MP收銀同廚房姐姐都好好人

Candy收銀
白金會員留名聽迪士尼黑暗野

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

例如會有一堆金卡嘅r生日優惠囉~會突然間問你今個月會唔會有7折定點 講到明無都唔信囉⋯~
想問下有無人知Mary kay 幾時會再黎?

唔明咩嚟架

Aland tland fanland 有cart game 玩

應該無玩過

原來有個咁既網
係咪fun fun獎隻game

應該無玩過

原來有個咁既網

係啊~ FB page 黎架或者ig 都有

應該無玩過

原來有個咁既網

係啊~ FB page 黎架或者ig 都有

thanks for sharing

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

例如會有一堆金卡嘅r生日優惠囉~會突然間問你今個月會唔會有7折定點 講到明無都唔信囉⋯~

我自己就好少r野,通常入園玩咪算,老實講我覺得員工已經好好,舊年12做白金到現在4月應該入咗差不多10次園,從未見過一個員工對客黑面

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

我自己就好少r野,通常入園玩咪算,老實講我覺得員工已經好好,舊年12做白金到現在4月應該入咗差不多10次園,從未見過一個員工對客黑面

唔係個個ma客都好似你咁單純享受入park玩,有d係玩嘅同時就係咁r著數,又或者係到厭三厭四。
坦白講番得哩到就預咗要帶歡樂比人,你正正常常我一定唔會黑你面,但你係咁搞三搞四,r三r四,加重人地個工作量,好難唔會唔黑你面

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

你係少數入面既少數 真心多謝你明白我地
但係我遇過好多ma 真係咩人都有
有啲見到你好忙都要問你攞貼紙
比左啲佢有既貼紙就會西我面
其實我成個部門既貼紙都係一樣
你問完我隔離個個再問我緊係一樣架啦
有啲就好冇禮貌 我比返張卡佢佢係會好大力搶返張卡 做咩姐

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

唔係個個ma客都好似你咁單純享受入park玩,有d係玩嘅同時就係咁r著數,又或者係到厭三厭四。
坦白講番得哩到就預咗要帶歡樂比人,你正正常常我一定唔會黑你面,但你係咁搞三搞四,r三r四,加重人地個工作量,好難唔會唔黑你面

我都有野厭架樂園太細囉 我都試過同啲員工吹水,乜都吹一餐 你講得啱,你正正常常點會黑你面

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

我明架喎,戶外工作好天曬落雨淋,最近仲要春天又開始濕開始熱,我嚟玩都覺得辛苦唔好講話做野,商店果啲又係忙到死,會員中心最近有pin換又係忙到仆街,放心,我唔係麻煩人

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

啲白金黎M&G遲左,我地截左龍唔影,就係咁俾說話我地聽

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

啲白金黎M&G遲左,我地截左龍唔影,就係咁俾說話我地聽

辛苦各位cm
認真 可以食哂唔同後台嘅canteen係咪得odv同custo可以咋 佢地件衫好似可以行遍全世界

以前係ENT已經食晒咁多間

Inbe無撚敵
Inbe狗飯再加埋有個阿姐萬年發夢
叫少飯無少飯 呢秒話要A個餸下秒裝B俾你
叫走冰就俾啲冰你 走水照落水
唔係話唔體恤人地做野辛苦
但次次撞著佢都一定會發生呢啲事

Inbe 啲湯真係幾好味嘅⋯不過啲姐姐就

以前有個大陸妹好撚正
又大波

Y字頭個個女仔? 佢真係好撚正 成日去inbe食就係去望佢 不過佢依家轉左做plaze in 企前台 唔係成日都望到
認真 可以食哂唔同後台嘅canteen係咪得odv同custo可以咋 佢地件衫好似可以行遍全世界

以前係ENT已經食晒咁多間

Inbe無撚敵
Inbe狗飯再加埋有個阿姐萬年發夢
叫少飯無少飯 呢秒話要A個餸下秒裝B俾你
叫走冰就俾啲冰你 走水照落水
唔係話唔體恤人地做野辛苦
但次次撞著佢都一定會發生呢啲事

Inbe 啲湯真係幾好味嘅⋯不過啲姐姐就

Inbe湯其實係plaze in賣成幾十蚊既湯黎 真係幾好飲
之前成日去大冒險家食飯,發覺果邊都有啲幾靚女

Mp d女著女僕裝好正
聽日第一日正式返工 上完幾日堂終於
唔知DEL新餐廳試食會有咩食呢

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

我明架喎,戶外工作好天曬落雨淋,最近仲要春天又開始濕開始熱,我嚟玩都覺得辛苦唔好講話做野,商店果啲又係忙到死,會員中心最近有pin換又係忙到仆街,放心,我唔係麻煩人

換pin呢啲野真係搵著cm黎搞
好似嫌我地唔夠多野做咁

最煩就係班ma

例如呢 想聽下

換pin呢啲野真係搵著cm黎搞
好似嫌我地唔夠多野做咁

吸引會員入場麻,唔係有pin換我都唔會個個星期入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞