老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

唔好返呀!!!
人工高咩

點解唔好 聽人講去到6x/hr
好辛苦架?

我怕你返完對老鼠冇哂幻想
6x係酒店
樂園56

講多少少得嗎?
想入去做因為人工高,想儲錢去exchange
酒店好似好做過樂園

點解唔好 聽人講去到6x/hr
好辛苦架?

6x係酒店
樂園56

講多少少得嗎?
酒店好似好做過樂園

酒店工時長到仆街
比得高人工你緊係有原因
今年兼 係咪無人工加

6x係酒店
樂園56

講多少少得嗎?
酒店好似好做過樂園

酒店工時長到仆街
比得高人工你緊係有原因

真心覺得酒店嘅人閪d
樂園嘅人好d
無謂為幾蚊去搞到自己唔開心
寧願低幾蚊做得開心,長
屌,個pt locker要下下寫其實好撚煩,有時就遲到又要趕shuttle個陣真係鬼有時間寫,依家仲要冇得跑返酒店,焗住要搭車
Btw,以前返工個陣會前一日收工借定第二日套衫放入locker廢事第二日好多人排隊
屌,個pt locker要下下寫其實好撚煩,有時就遲到又要趕shuttle個陣真係鬼有時間寫,依家仲要冇得跑返酒店,焗住要搭車
Btw,以前返工個陣會前一日收工借定第二日套衫放入locker廢事第二日好多人排隊

無計,你唔寫就會比人鎖
坦白講我都唔知寫黎做乜
某大land某幾個cm真係好撚閪
好似欠撚左佢咁

無計,你唔寫就會比人鎖
坦白講我都唔知寫黎做乜

根本就係玩尻人,有次收工唔小心中左招,同customing 啲人講,咁啱對上都有個要開locker,佢話要等佢開完先到我開,因為淨係得一條鎖匙 係咪平時無乜野做而家要阻人返工同收工

無計,你唔寫就會比人鎖
坦白講我都唔知寫黎做乜

根本就係玩尻人,有次收工唔小心中左招,同customing 啲人講,咁啱對上都有個要開locker,佢話要等佢開完先到我開,因為淨係得一條鎖匙 係咪平時無乜野做而家要阻人返工同收工

可能佢地廢時d人唔登記就用,之後成日放工唔記得自己用左邊格掛

前幾日中招都要等其他人開完先到我
不過我之後都有人排緊
前RPT留名

好憎Costuming 屌班阿姐老母阿
成撚日無32長嘅褲 好好地同佢講無曬
佢同我講「你應該唔洗著到32喎」
仆街啦你
嗰陣已經做左兩年你同我講我唔洗著32
嗰兩吋你吞左阿???
最憎customing
最憎customing

老人院黎
有次番工冇哂xs衫去揾佢地講,有個啊姐勁串話無可能肯定我眼花,跟住帶佢一齊行去拎衫個位,點知佢係m衫到揾到幾件xs,諗住話佢放錯衫,都未開口就被佢話我番工唔帶眼
班人係有錯都唔會認
有次番工冇哂xs衫去揾佢地講,有個啊姐勁串話無可能肯定我眼花,跟住帶佢一齊行去拎衫個位,點知佢係m衫到揾到幾件xs,諗住話佢放錯衫,都未開口就被佢話我番工唔帶眼
班人係有錯都唔會認

成班廢老
九成係搭車會屌人唔讓座個班

講多少少得嗎?
酒店好似好做過樂園

酒店工時長到仆街
比得高人工你緊係有原因

真心覺得酒店嘅人閪d
樂園嘅人好d
寧願低幾蚊做得開心,長

搭單問F&b 樂園好唔好做?會唔會忙到仆街

講多少少得嗎?
酒店好似好做過樂園

酒店工時長到仆街
比得高人工你緊係有原因

真心覺得酒店嘅人閪d
樂園嘅人好d
寧願低幾蚊做得開心,長

我成日去大冒險家食飯,見佢地好忙

做撚到燥

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride
有on9 guest問op有無得買反斗車王

試過有人問我攬車點去坐
有on9 guest問op有無得買反斗車王

試過有人問我攬車點去坐

小火車係咪可以返大陸
個anna真係扮得好唔似Anna 好Asian feel

做撚到燥

利申 fl ags同事

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

同你一樣兩個牌,不過quit咗

同事得閒同我揮個手謝謝

做開咩ride

同你一樣兩個牌,不過quit咗

fl d同事都幾好

真心覺得酒店嘅人閪d
樂園嘅人好d
寧願低幾蚊做得開心,長

因為大冒險好食

因為大冒險好食

EC一定好忙 Aland間halal food又唔撚開
同埋我自己覺得最好食
去親都好撚多人

就算平時返工係入口附近guest問邊間好食
我都會照答EC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞